Libnet.ro
UNICEF

13:45

Imagini emotionante de la slujba de inviere de la catedrala Sfantul Iosif din Capitala

Antena3 Antena3,
Imagini emotionante de la slujba de inviere de la catedrala Sfantul Iosif din Capitala

Au fost imagini impresionante la catedrala Sfantul Iosif din Capitala. Mii de credinciosi au fost la slujba de inviere, transmisa in direct, la Antena 3. Arhiepiscopul Ioan Robu a binecuvantat lumanarea. continuă pe Antena3

Un barbat arestat, dupa ce a intrat cu benzina in catedrala St. Patrick din New York

Un barbat a fost arestat miercuri seara dupa ce a patruns in Catedrala Sfantul Patrick din New York avand asupra lui doua bidoane de benzina si brichete, a anuntat politia, la cateva zile dupa incendiul.

Barbat arestat la Catedrala Saint-Patrick din New York cu bidoane de benzina asupra sa

Un barbat a fost arestat dupa ce a patruns in Catedrala Saint-Patrick din New York cu doua bidoane de benzina si brichete asupra sa, la cateva zile dupa incendiul care a devastat Catedrala Notre-Dame de Paris, relateaza AFP.

Familia Tariceanu, la slujba de inviere de la Catedrala Sf. Iosif. Mesajul transmis de liderul ALDE

Calin Popescu Tariceanu, care sarbatoreste duminica Pastele, a transmis un mesaj tuturor credinciosilor: Fie ca invierea domnului nostru Isus Hristos sa ne lumineze gandurile si sa aduca pace si.

Cum a luat foc catedrala Notre-Dame din Paris? Cele trei piste ale anchetei: act involuntar, accident tehnic sau sabotaj

Scena crimei este in mare masura distrusa in catedrala - si inca inaccesibila pana la asigurarea stabilizarii cladirii. insa acest lucru nu ii impiedica pe cei aproximativ cincizeci de anchetatori de la brigada criminalistica a politiei judiciare PJ) din Paris sa caute sa inteleaga cum a luat foc Notre-Dame, potrivit La Libre, citat de Rador. Trei ipoteze sunt inca pe masa: un act involuntar gen neglijenta), un accident tehnic gen scurtcircuit), chiar si un sabotaj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )