Libnet.ro
UNICEF

20:17

Imagini halucinante cu sefa DNA, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Imagini halucinante cu sefa DNA, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Imaginea zilei o arata pe Laura Codruta Kovesi, la doar cateva ore dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Va reamintiti pozele pe care cu totii trebuia sa le facem la sfarsit de an scolar, cu coronita si. continuă pe Antena3

PSD se reuneste intr-o sedinta exploziva, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

00 - Este ora la care PSD se reuneste intr-o sedinta exploziva, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Sunt trei puncte pe ordinea de zi, potrivit unor surse, iar cel mai dur se refera la inceperea.

Mai multe companii promit clientilor reduceri dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in prima instanta

Mai multe companii din Romania promit clientilor reduceri dupa condamnarea, in prima instanta, a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman. O agentie de turism ofera o reducere de 3,6%.

Rovana Plumb, declaratie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: E inadmisibil sa sacrificam oameni si sa frangem destine pentru a satisface presiunile politice ale unora

Rovana Plumb a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare. E o zi trista pentru noi toti, dar eu ii sunt alaturi lui Liviu Dragnea, eu si tot partidul. Liviu Dragnea.

INTERVENTIA CSM, ceruta dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Un judecator denunta comentariile premierului

Judecatorul Cristi Danilet cere interventia CSM dupa comentariile ministrului afacerilor interne, Carmen Dan, si premieruluiRomaniei, Viorica Dancila, in urma deciziei de condamnare a lui Liviu.

Radu Banciu, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Justitia a demonstrat astazi ca inca nu a ajuns 100% la cheremul clanului Dragnea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Mie.

Mircea Badea, reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: M-am bucurat mult pentru un motiv azi. Cat de putini au fost

Mircea Badea a declarat, joi seara, la Sinteza Zilei, ca totusi a fost un motiv de bucurie pentru ziua de astazi, desi Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare cu executare. Numarul protestatarilor din Piata.

Urmari spectaculoase dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Joi, un complet de la inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu este.

Catalin Radulescu, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: M-a surprins. Eu am pariat ca va fi achitat

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat ca a fost luat prin surprindere de decizia instantei supreme de a-l condamna pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, deoarece acesta pariase cu to.

Ce s-a intamplat in Piata Victoriei, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua.

Adrian Ursu, anunt dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Ceata mintii a pus stapanire pe Romania

Adrian Ursu a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnatla 3 ani si 6 luni inchisoarecu executarein dosarul DGASPC Teleorman, in legatura cu angajarea in aceasta institutie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )