Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini incredibile din Romania. Doi porci au fost filmati in timp ce traverseaza o strada intens circulata - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini incredibile din Romania. Doi porci au fost filmati in timp ce traverseaza o strada intens circulata - VIDEO

Imagini incredibile din Romania pitoreasca: doi porci au fost filmati in timp ce traversau un bulevard din Cluj-Napoca. Imaginile au fost postate pe Facebook si au devenit virale. Soferii au fost nevoiti sa. continuă pe Antena3

VIDEO Doi porci, filmati n timp ce traverseaza un bulevard intens circulat din Cluj

Un sofer a filmat doi porci care traversau nestingheriti bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, o strada intens circulata din oras. Soferul se opreste si lasa porcii sa treaca, apoi comenteaza: Pietoni indisciplinati in trafic.

24 IT. Un canal YouTube din Romania a primit butonul de diamant

Primul buton de diamant din Europa centrala si de sud est a fost acordat unui canal din Romania. LooLoo Kids a primit premiul care arata ca tehnologia sterge barierele. O idee dintr-un garaj din Iasi a ajuns acum la.

SIMONA HALEP, asa cum nu ai mai vazut-o! Imagini INCENDIARE din vestiarul campioanei noastre... Djokovic: Ma simt de parca am concura la BIG BROTHER

Pe langa spuma tenisului mondial, Australian Open ne mai ofera si alt gen de imagini deosebite. Organizatorii turneului de la Antipozi au decis ca, incepand cu acest an, toate momentele din zona vestiarelor sa.

VIDEO Incendiu puternic ntr-o statiune montana din Franta - doi morti si cel putin 14 raniti

Doua persoane au murit, iar alte cel putin 14 au fost ranite, intr-un incendiu puternic produs duminica dimineata in statiunea de schi Courchevel din Alpii francezi, potrivit AFP.

Virusul GRIPAL se raspandeste in Europa! Zeci de oameni MORTI! Ultimele date din Romania

Virusul gripal se raspandeste cu repeziciune in Europa. in Croatia s-au imosnavit peste 5. 000 de persoane, din care 15 au murit deja. Grecia si Serbia se lupta si ele cu virusul, neexistand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )