Libnet.ro
UNICEF

05:00

Imagini de la iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Imagini de la iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost gasita TEO TRANDAFIR! BURSUCU E. continuă pe B1

PIERDERE uriasa in MUZICA POPULARA! Lacrimi pentru MARIA CARNECI! BOALA TERIBILA a doborat-o

Maria Carneci este una dintre cele mai populare cantarete de muzica populara din Romania! BOMBA iN CAZUL ELODIA! AU VAZUT-O PE STRADA! DOAMNE, CAT DE MULT S-A SCHIMBAT! DETALII DE ULTIM MOMENT Putini.

TRAGEDIE in muzica populara! Au ingropat-o de VIE! Fanii au fugit cand au vazut MORMANTUL (IMAGINI CUTREMURATOARE)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul Calarasi.

LACRIMI in muzica populara! VESTEA despre NICULINA STOICAN cade ca un TRASNET! MASINA S-A FACUT PRAF

Niculina Stoican este una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara din Romania! Din pacate, artista a trecut printr-un moment foarte greu, chiar eaa povestit, de curand, ca a vazut moartea.

TERIBIL... SOC in muzica populara! Este vorba despre SOFIA VICOVEANCA: Dumnezeu sa-i ...

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara din tara noastra, dar in ciuda carierei sale fructuoase, vedeta a trecut prin momente grele in viata personala.

LACRIMI in muzica populara! VESTEA despre NICULINA STOICAN a cazut ca un TRASNET! MASINA S-A FACUT PRAF

Niculina Stoican este una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara din Romania! Din pacate, artista a trecut printr-un moment foarte greu, chiar eaa povestit, de curand, ca a vazut moartea.

PROTESTE in Franta: Manifestantii au taiat alimentarea cu energie a celei mai mari piete angro de produse proaspete din lume (VIDEO)

Continua protestele la Paris. Angajatii francezi din energie ce protesteaza contra reformei pensiilor propuse de presedintele Emmanuel Macron au taiat marti alimentarea cu energie a celei mai mari piete angro cu.

Sindicatele din Franta recurg la proteste extreme contra lui Macron: Au taiat alimentarea cu energie a celei mai mari piete angro de produse proaspete din lume

Angajatii francezi din energie ce protesteaza contra reformei pensiilor propuse de presedintele Emmanuel Macron au taiat marti alimentarea cu enerrgie a celei mai mari piete angro cu produse proaspete din lume, Rungis, aflata langa Paris, a anuntat CGT, un sindicat din energie cunoscut pentru pozitia sa de extrema stanga, potrivit Reuters.

VIDEO Rusii vin cu o macheta a celei mai mari biserici ortodoxe din lume. Unde ar urma sa fie construita si ce o diferentiaza de Catedrala Mantuirii Neamului

Un influent lider spiritual din Rusia planuieste constructia celei mai mari biserici ortodoxe din lume, scrie znak. com, preluat de The Moscow Times.

DRAMA in MUZICA POPULARA! E vorba despre BENONE SINULESCU! Fanii sunt in lacrimi! Anuntul trist a fost facut...

Marele cantaret Benone Sinulescu a declarat in urma cu cateva luni ca va pregati unul dintre cele mai mari proiecte ale carierei sale, relateaza Stirescu.

Cantaretele de muzica populara din folclorul romanesc ce au pozat COMPLET DEZBRACATE! (GALERIE FOTO NECENZURAT)

Desi sunt apreciate pentru portul popular pe care il poarta, pentru piesele traditionale pe care le interpreteaza si pentru faptul ca duc mai departe traditiile romanesti, aceste fete se fac remarcate si prin.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,284 seconds )