Libnet.ro
UNICEF

00:06

Imagini de la protestul din Piata Victoriei! Viorel Catarama despre coronavirus: Exista, dar nu e atat de periculos

Antena3 Antena3,
Imagini de la protestul din Piata Victoriei! Viorel Catarama despre coronavirus: Exista, dar nu e atat de periculos

La doi ani de la protestul din 10 august, peste 500 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei, unde si-au strigat nemultumirile. Printre protestatari a fost si Viorel Catarama, care a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3 despre modul in care este gestionata pandemia de COVID-19. continuă pe Antena3

10 august 2020: doi ani de la protestul diasporei din Piata Victoriei. Ce se intampla acum

Astazi se implinesc doi ani de la protestele din Piata Victoriei din Bucuresti. Cateva zeci de persoane s-au strans ieri, duminica, 9 august in acea piata pentru a marca momentul. Cei care au participat ii considera vinovati pe Liviu Dragnea, Viorica Dancila si pe Carmen Dan si cer sa se faca dreptate. Doi ani de .

Cateva zeci de persoane s-au adunat in Piata Victoriei pentru a marca doi ani de la Mitingul Diasporei din 10 august (FOTO)

Cateva zeci de persoane s-au strans duminica seara in Piata Victoriei din Capitala pentru a marca implinirea a doi ani de la protestul Diaspora din 10 august. Evenimentul este organizat de mai multe organizatii.

Proteste paralele in Piata Victoriei. Un grup marcheaza doi ani de la violentele din 10 august, celalalt scandeaza impotrivadictaturii medicale VIDEO

Doua evenimente au loc, luni seara, in Piata Victoriei din Bucuresti. La primul, participantii, care poarta masca de protectie si pastreaza distanta fizica, marcheaza implinirea a doi ani de la protestele din 10. Protestatarii cer dreptate si pedepsirea tuturor vinovatilor. Al doilea protest este fata de masurile impuse pentru limitarea pandemiei. Protestatarii nu au masca de protectie si striga: Libertate si Jos dictatura.

VIDEO Protest in Piata Victoriei: Cateva zeci de persoane cer condamnarea celor vinovati in dosarul 10 august

Cateva zeci de persoane s-au adunat in Piata Victoriei la 2 ani de la dispersarea agresiva a protestului din 10 august si totodata in ziua in care Curtea de Apel trimite dosarul la Tribunalul Bucuresti.

Cateva zeci de persoane, in Piata Victoriei la aproape doi ani de la protestele din 10 august

Cateva zeci de persoane s-au strans, duminica, in Piata Victoriei, la doi ani de la protestele din 10 august. Participantii considera ca Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Carmen Dan sunt vinovati de violentele de atunci si cer sa se faca dreptate.

Cateva zeci de persoane, in Piata Victoriei la aproape 2 ani de la protestele din 10 august Participantii considera ca Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Carmen Dan sunt vinovati de violentele de atunci

Cateva zeci de persoane s-au strans, duminica, in Piata Victoriei, la aproape 2 ani de la protestele din 10 august, anunta news. ro Participantii considera ca Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Carmen Dan sunt vinovati de violentele de atunci si cer sa se faca dreptate. Oamenii au un urias steag tricolor si un urias steag al Uniunii Europene, dar si tricouri cu inscriptii si pancarte. Pe jos, au fost scrise cu creta diferite mesaje ca: 10 august, nu uitam nu iertam. Dreptate pentru 10 august, Fica, Abuz, Carmen Dan, vinovata. Participantii au explicat ca vremurile pe care le traim nu permit participarea unui mare numar de oameni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )