Libnet.ro
UNICEF

09:30

IMAGINI SPECTACULOASE cu un rechin-ciocan SFASIIND un peste argintiu (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
IMAGINI SPECTACULOASE cu un rechin-ciocan SFASIIND un peste argintiu (FOTO, VIDEO)

Un grup de pescari a reusit sa suprinda duminica imagini spectaculoase cu un rechin-ciocan care sfasie un peste argintiu imens in apele insulei Anna Maria de langa Florida. Un internaut a postat filmarea pe. continuă pe B1

IMAGINI SPECTACULOASE cu un rechin SFASIIND un peste argintiu (FOTO, VIDEO)

Un grup de pescari a reusit sa suprinda duminica imagini spectaculoase cu un rechin ciocan care sfasie un peste argintiu imens in apele insulei Anna Maria de langa Florida. Un internaut a postat filmarea pe.

Natura s-a DEZLANTUIT! Litoralul Marii Negre, lovit de o tromba de apa sub privirile iNGROZITE ale turistilor (FOTO, VIDEO)

Imagini spectaculoase au fost suprinse zilele trecute in raionul Primorsk, din regiunea Odesa. Un martor a filmat momentul in care o tromba de apa se abate asupra Marii Negre. Din imaginile postate pe.

IMAGINI SOCANTE. Un preot LOVESTE un COPIL in timpul botezului pentru ca nu se oprea din plans (FOTO, VIDEO)

Imagini revoltatoare surprinse in timpul unui botez. Un preot francez loveste in fata, cu mana stanga, un copil care nu se opreste din plans in timpul ceremoniei, rudele micutului fiind nevoite sa-l.

Columbienii au dat LOVITURA la CM 2018! Cum au reusit ei sa introduca ALCOOL pe stadioanele din Rusia si ce s-a intamplat cu cel care a avut ideea (FOTO, VIDEO)

Suporterii Columbiei de la Campionatul Mondial de Fotbal dau dovada de multa imaginatie. Pe internet au aparut imagini in care se poate vedea cum au reusit acestia sa introduca alcool pe stadioanele din Rusia.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )