Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un imigrant sirian a fost arestat dupa ce a trait 7 luni ntr-un aeroport

Hotnews Hotnews,
 Un imigrant sirian a fost arestat dupa ce a trait 7 luni ntr-un aeroport

Un cetatean sirian care a petrecut aproape sapte luni in aeroportul din capitala Malaeziei a fost arestat. Hassan al Kontar a supravietuit hranindu-se cu mancare servita in avion, pe care o primea de la personalul care lucreaza in aeroport. Vreme de sapte luni, acesta a dormit pe o saltea pentru a evita intoarcerea in patria sa distrusa de razboi, relateazaNBC News. continuă pe Hotnews

Infractorul care a evadat dintr-o inchisoare din Paris a fost prins dupa trei luni de cautari

O evadare ca-n filme a avut loc pe 1 iulie dintr-o inchisoare din Paris. Infractorul Redoine Faid, care a evadat cu ajutorul unui elicopter, a fost capturat dupa trei luni de zile in orasul Creil, din nordul.

Dupa patru luni, a deschis frigiderul si a scos o cutie din el. Printre bucati de ziar, a scos la iveala ceva uluitor. A inceput sa miste (VIDEO)

Dupa patru luni, un barbat a deschis frigiderul si a scos din e o cutie cu capacul gaurit. Printre bucati de ziar, tanarul a scos la iveala ceva incredibil. Este vorba de o broscuta testoasa pe care a.

O echipa intreaga a fost concediata dupa o stire care a aparut pe un post tv. Motivele, explicate de un jurnalist

Un fost moderator al unui post de televiziune din Republica Moldova, Anatol Ursu, a povestit pe Facebook ca o echipa intreaga a fost concediata dupa ce a aparut o stire critica la adresa presedintelui Igor.

Tragedie pe DN1: Trei persoane au murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce un sofer a patruns pe contrasens

Trei persoane au murit si doua au fost ranite, duminica dimineata, intr-un accident petrecut in judetul Cluj, dupa ce un sofer a patruns pe contrasens, intr-o curba, lovind o alta masina. Potrivit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )