Libnet.ro
UNICEF

01:05

imprumut de 75 de milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
imprumut de 75 de milioane de lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 75 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 500 de milioane de lei, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark pe 61 de luni, la un randament mediu de 4,59% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR), relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor Publice amana dotarea magazinelor cu case de marcat electronice

Ministerul Finantelor Publice va acorda un termen suplimentar, de trei luni, pentru dotarea operatorilor economici cu aparate de marcat electronice fiscale, respectiv pana la 1 septembrie pentru contribuabilii mari si mijlocii si pana la 1 noiembrie.

Ministerul Finantelor Publice: Declaratia Unica se poate depune online

Orice persoana care realizeaza venituri din activitati economice sau alte categorii de venituri are posibilitatea, de astazi, sa le declare online prin intermediul formularului electronic inteligent al Declaratiei Unice disponibil in Spatiul Privat Virtual SPV), se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice MFP).

Profitul brut al ING Bank a crescut cu 95 milioane lei

Profitul brut al ING Bank a ajuns la 214 milioane lei, in primul trimestru al acestui an, in crestere cu 95 de milioane de lei fata de aceeasi perioada din 2017, ca urmare a unei cresteri puternice a veniturilor de 102 milioane lei), generata de un numar de clienti in crestere pe toate segmentele de business, dar si a unor costuri de risc si operationale bine controlate, a anuntat banca, intr-un comunicat. Acesta arata ca profitul net al ING s-a cifrat la 193 milioane lei.

Profit brut de 66,17 milioane lei in 2017

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM) a raportat un profit brut in valoare de 66,17 milioane lei inregistrat in anul 2017, cu o crestere de 19% a activitatii fata de anul 2016, pastrand trendul pozitiv in primul trimestru al anului 2018, cu un profit brut de 36,08 milioane lei, cu 55% mai mare fata de primul trimestru al anului 2017.

Profit net consolidat neauditat de 59 milioane lei

Grupul Electrica a obtinut in T1 2018 un profit net consolidat neauditat de 59 milioane lei, ceea ce reprezinta o crestere cu 110 milioane lei fata de T1 2017.

Antifrauda a identificat un circuit comercial ilicit cu produse din China, constatnd un prejudiciu de peste 20 milioane lei

Inspetorii antifrauda au identificat un circuit comercial ilicit cu produse importate din China, prejudiciul estimat fiind de peste 20 milioane lei, suma care reprezinta TVA si impozit pe profit, se arata intr-un comunicat de presa al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF).

Patria Bank, pierderi de 19,01 milioane lei

Patria Bank, banca rezultata in urma fuziunii din luna mai 2017 dintre fosta Banca Comerciala Carpatica si fosta Patria Bank, a raportat pierderi de 19,01 milioane lei in primul trimestru al anului, arata rezultatele transmise Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ministerul Finantelor propune ntrzierea cu trei luni a termenului pna la care operatorii economici se pot dota cu aparate de marcat electronice

Operatorii economici se pot dota cu aparate de marcat electronice fiscale cu trei luni mai tarziu decat termenul prevazut initial, conform unui proiect de Ordonanta de Urgenta publicat, vineri seara, de Ministerul Finantelor Publice MFP).

IGPR: 7.964 de amenzi, in valoare de 2,9 milioane lei, aplicate de politisti in ultimele 24 de ore

Politistii au intervenit vineri la peste 3. 000 de evenimente, au constatat peste 800 de infractiuni si au aplicat aproape 8. 000 de contraventii, in cadrul actiunilor desfasurate pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice.

IGPR: Peste 8.000 de amenzi, in valoare de 2,5 milioane lei, aplicate in ultimele 24 de ore

Pe 15 mai, politistii din toata tara au organizat 281 de actiuni pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice, constatand 794 de infractiuni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )