Libnet.ro
UNICEF

14:47

inalta Curte: 27 mai - ultimul termen in dosarul lui Toni Grebla / in prima instanta, fostul judecator CCR a fost achitat

Hotnews Hotnews,
 inalta Curte: 27 mai - ultimul termen in dosarul lui Toni Grebla / in prima instanta, fostul judecator CCR a fost achitat

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au stabilit, luni, ca pe 27 mai sa se desfasoare ultimul termen in dosarul in care secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, este judecat pentru trafic de influenta, efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, constituirea unui grup infractional organizat si fals in declaratii, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Magistratii Instantei supreme au stabilit pe 27 mai ultimul termen in dosarul lui Toni Grebla

Magistratii instantei supreme au declarat, luni, inchisa cercetarea in apel in dosarul secretarului general al Guvernului, Toni Grebla, si au stabilit data de 27 mai pentru ultimul termen. in acest dosar, Grebla a fost achitat in prima instanta.

inalta Curte ar putea da luni sentinta in dosarul lui Tariceanu. Procurorii au cerut rejudecarea procesului

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) sunt asteptati, luni, sa pronunte decizia definitiva in dosarul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care a fost achitat in prima instanta. La ultimul termen, procurorii au cerut rejudecarea procesului, transmite Mediafax.

Bomba in dosarul Elenei Udrea la inalta Curte de Casatie si Justitie

Un complet format din cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus, luni, sesizarea Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) in procesul in care Elena Udrea solicita anularea.

Asteptare tensionata pentru liderul ALDE. inalta Curte ar putea pronunta decizia in cazul lui Tariceanu: Rejudecare sau achitare definitiva?

Zi decisiva pentru Calin Popescu-Tariceanu. Dupa mai multe amanari, magistratii ar putea da astazi verdictul in dosarul retrocedarii fermei Baneasa, in care presedintele Senatului este acuzat de marturie.

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )