Libnet.ro
UNICEF

13:31

inalta Curte de Casatie si Justitie, asteptata sa pronunte sentinta definitiva in procesul lui Toni Grebla; la ultimul termen pronuntarea a fost amanata

Adevărul Adevărul,
inalta Curte de Casatie si Justitie, asteptata sa pronunte sentinta definitiva in procesul lui Toni Grebla; la ultimul termen pronuntarea a fost amanata

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) este asteptata sa pronunte, joi, sentinta definitiva in procesul in care secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, este judecat pentru trafic de influenta, efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, constituirea unui grup infractional organizat si fals in declaratii. continuă pe Adevărul

inalta Curte de Casatie si Justitie, asteptata sa pronunte sentinta definitiva in procesul lui Toni Grebla

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) este asteptata sa pronunte, luni, sentinta definitiva in procesul in care secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, este judecat pentru trafic de influenta, efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, constituirea unui grup infractional organizat si fals in declaratii. Toni Grebla a fost achitat de prima instanta, in mai 2018.

inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta decizia definitiva in dosarul lui Toni Grebla

Completul de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, joi, deci.

INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE: Pronuntarea sentintei in procesul lui Toni Grebla, amanata

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a amanat din nou, astazi, pronuntarea sentintei definitive in procesul in care secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, este judecat pentru trafic de influenta, efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, constituirea unui grup infractional organizat si fals in declaratii.

inalta Curte a amanat sentinta definitiva in procesul lui Toni Grebla. Secretarul general al Guvernului a fost achitat in prima instanta

Pronuntarea definitiva in dosarul lui Toni Grebla urmeaza sa fie data luni, de completul de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie, in conditiile in care secretarul general al Guvernului a fost achitat, anul trecut, in prima instanta, potrivit Agerpres. 25 Judecatorii inaltei Curti au amanat pentru 27 iunie pronuntarea unei solutii definitive in dosarul lui Toni Grebla.

Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, achitat la inalta Curte

Completul de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, joi, decizia definitiva in dosarul in care secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a fost achitat in prima.

inalta Curte, decizie in cazul lui Toni Grebla

Completul de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, joi, decizia definitiva in dosarul in care secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a fost achitat in prima.

inalta Curte sesizeaza CCR in dosarul lui Sebastian Ghita

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a sesizat CCR cu o exceptie.

inalta Curte: Vasile Blaga va fi audiat ca martor in dosarul lui Darius Valcov

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis mai multe solicitari ale fostului consilier al premierului Darius Valcov, in dosarul in care acesta a fost condamnat la 8 ani de inchisoare in prima instanta. Una dintre cererile aprobate este audierea lui Vasile Blaga ca martor, transmite Mediafax.

inalta Curte judeca marti procesul Sebastian Ghita, dupa ce Sectia pentru investigarea magistratilor a retras apelul

Inalta Curte de Casatie si Justitie a acceptat cererea de preschimbare a termenului in dosarul in care sunt judecati fugarul Sebastian Ghita si mai multi fosti magistrati si sefi din Politia Prahova - care au fost achitati in prima instanta - dupa ce fostul sef al Sectiei pentru anchetarea magistratilor, Gheorghe Stan, a decis sa retraga apelul.

A fost data sentinta definitiva in dosarul Mafia Carbunelui. Ce pedepse au primit politistii acuzati ca erau partasi la transporturile ilegale de carbune

A fost data sentinta definitiva in dosarul supranumit Mafia Carbunelui in care mai multi politisti si persoane acuzate de furt de lignit au fost trimise in judecata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1969 seconds )