Libnet.ro
UNICEF

25 Apr.

inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa sesizeze Curtea Constitutionala privind modificarile la codul de procedura penala

B1 B1,
inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa sesizeze Curtea Constitutionala privind modificarile la codul de procedura penala

In cadrul Sectiunilor Unite ale inalte Curti de Casatie si Justitie, judecatorii au decis sesizarea Curtii Constitutionale privind neconstitutionalitatea modificarilor la codul de procedura penala,. continuă pe B1

inalta Curte de Casatie si Justitie sesizeaza CCR asupra proiectului de modificare a Codului de procedura penala

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) au decis, marti, sa sesizeze Curtea Constitutionale cu privire proiectul PSD-ALDE-UDMR de modificare a Codului de procedura penala.

Lovitura dureroasa primita de Kovesi: inalta Curte a respins dosarul facut impotriva fostei subalterne Mihaiela Moraru Iorga

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis luni sa respinga dosarul facut de DNA impotriva procuroarei Mihaiela Moraru Iorga, care a activat tot in DNA pana ce Kovesi i-a cerut.

Nicole Tender, audiata la inalta Curte. Ce cadouri de LUX i-a facut Alinei Bica sotia milionarului Tender

Sotia milionarului Ovidiu Tender, Nicole, a fost audiata, marti, la inalta Curte, in calitate de martor in dosarul in care sotul sau a facut denunt impotriva fostei sefe DIICOT, Alina Bica. Astfel,.

Curtea Constitutionala respinge sesizarea PNL pe legea privind statutul judecatorilor

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins marti ca neintemeiate sesizarile PNL si iCCJ asupra modificarii Legii privind Statutul judecatorilor si procurorilor. Potrivit unui comunicat al CCR transmis.

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins sesizarea privind modificarile aduse Legii magistratilor

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins marti atat sesizarea privind modificarile aduse Legii 303/2004, facuta de catre grupurile parlamentare ale PNL si USR, precum si obiectia de neconstitutionalitate a Curtii Supreme, dar si sesizarea facuta de presedintele Iohannis pe legea referendumului.

Curtea Suprema cere DNA precizari privind implicarea SRI in dosarul Alinei Bica

Judecatorii de la inalta Curte de Casatiei si Justitie au decis marti sa ceara de la DNA precizari privind implicarea SRI in dosarul in care in prima instanta fosta sefa DIICOT Alina Bica a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 25 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )