Libnet.ro
UNICEF

08:45

inalta Curte de Casatie si Justitie va da o decizie definitiva, marti, in procesul Geaninei Terceanu cu fratii Becali

Adevărul Adevărul,
inalta Curte de Casatie si Justitie va da o decizie definitiva, marti, in procesul Geaninei Terceanu cu fratii Becali

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) sunt asteptati sa se pronunte in dosarul in care Geanina Terceanu e acuzata ca a luat in transe 220. 000 de euro mita ca sa-i achite pe Cristian Borcea si Ioan si Victor Becali in dosarul Transferurilor de jucatori. Procurorii au cerut la ultimul termen pedeapsa maxima pentru fosta judecatoare. continuă pe Adevărul

inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate ultimul termen in dosarul lui Ludovic Orban

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate, luni, ultimul termen in dosarul in care presedintele PNL, Ludovic Orban, este judecat pentru folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase.

inalta Curte pronunta pe 5 martie sentinta definitiva in cazul familiei Cosma

Inalta Curte de Casatie si Justitie va pronunta pe 5 martie sentinta definitiva in dosarul in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a fost condamnat in prima instanta la.

Inalta Curte: Ultimul termen in dosarul lui Ludovic Orban

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate, luni, ultimul termen in dosarul in care presedintele PNL, Ludovic Orban, este judecat pentru folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite, informeaza Agerpres.

Instanta suprema va pronunta pe 5 martie sentinta definitiva in dosarul lui Mircea si Vlad Cosma

Inalta Curte de Casatie si Justitie va pronunta pe 5 martie sentinta definitiva in dosarul in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a fost condamnat in prima instanta la opt ani inchisoare, iar fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, a primit 5 ani inchisoare, anunta Agerpres.

Zi decisiva in familia Cosma. Ultimul termen in procesul in care Vlad si Mircea Cosma au fost condamnati la inchisoare (VIDEO)

UPDATE:La inalta Curte de Casatie si Justitie s-a prezentat si fostul deputat Vlad Cosma, personaj cheie in scandalul recent privind DNA. Acesta a refuzat sa faca declaratii in fata presei, afirmand.

Ultimul termen in procesul de trafic de influenta al presedintelui PNL, Ludovic Orban

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate luni ultimul termen in dosarul in care presedintele PNL,.

Vlad Cosma, citat pentru a se prezenta marti la Parchetul General dupa plangerea depusa impotriva procurorilor DNA Ploiesti

Vlad Cosma a fost citat pentru a se prezenta, marti, la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ) pentru a-si sustine plangerea depusa impotriva a patru procurori de la DNA Ploiesti, au declarat surse judiciare.

Decizie definitiva in Cehia: Premierul Andrej Babis a lucrat pentru politia secreta comunista

Curtea de Justitie din Bratislava a refuzat, marti, 13 februarie, sa-l absolve pe premierul Andrej Babis de acuzatii de cooperare cu politia secreta cehoslovaca. La douazeci si opt de ani de la prabusirea regimurilor comuniste din Europa, trecutul responsabililor politici ramane un subiect delicat, scrie publicatia franceza Courrier International, preluata de Rador.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )