Libnet.ro
UNICEF

12:45

inaltpreasfintitul Teofan, mesaj de Sfanta Parascheva despre referendum: Vom duce crucea cea grea a consecintelor care decurg din nevalidare

Antena3 Antena3,
inaltpreasfintitul Teofan, mesaj de Sfanta Parascheva despre referendum: Vom duce crucea cea grea a consecintelor care decurg din nevalidare

Inaltpreasfintitul Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, a spus, la finalul slujbei de la Catedrala Mitropolitana din Iasi, vorbind despre referendum, ca vom duce crucea cea grea a consecintelor care. continuă pe Antena3

SFANTA PARASCHEVA. Adevarul despre sfanta venerata de toti romanii

SFANTA PARASCHEVA in aceasta luna, in ziua a paisprezecea, Cuvioasa Maica noastra Parascheva cea noua. SFANTA PARASCHEVA Aceasta cu adevarat mare si vestita intre femei, Cuvioasa si pururea pomenita Parascheva,.

SFANTA PARASCHEVA 2018. Ce trebuie sa stii despre moaste. Blestemul de sub vesmintele Cuvioasei

Multe persoane se duc sa se inchine la moastele Sfintei Parascheva, dar putine sunt cele care stiu ca sfanta are un vesmant, sub cele realizate de croitori, care nu se schimba niciodata.

Sfanta Parascheva. Rugaciunea catre Sfanta Parascheva pentru noroc si liniste in viata

Sfanta Parascheva. Romanii o praznuiesc duminica, 14 octombrie, pe Sfanta Cuvioasa Parascheva, cunoscuta drept ocrotitoarea Moldovei. An de an, la Iasi credinciosii merg la racla cu moastele Sfintei ca.

Sfanta Parascheva. Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva

Sfanta Parascheva. Pe data de 14 octombrie, Biserica Ortodoxa, dar si alte biserici de rit oriental o venereaza pe Sfanta Cuvioasa Parascheva. Citeste aici Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva. Sfanta Parascheva.

Sfanta Parascheva 2018: Rugaciunea catre Cuvioasa Parascheva care te scapa de necazuri

Cuvioasa Parascheva, numita cea noua, de la Iasi, a Moldovei luminatoare si lauda intregii Ortodoxii, este pomenita in calendarul Bisericii Ortodoxe Romane la 14 octombrie.

Obiceiuri de Sfanta Parascheva. Ce nu ai voie sa faci pe 14 octombrie. E mare pacat!

Parascheva, considerata de crestinii ortodocsi una dintre cele mai populare sfinte din calendar, este celebrata in fiecare an pe 14 octombrie. Pe 14 octombrie este.

Sfanta Parascheva, traditii si obiceiuri. Cum stiu taranii cum va fi iarna

Sfanta Parascheva. Pe data de 14 octombrie, Biserica Ortodoxa, dar si alte biserici de rit oriental o venereaza pe Sfanta Cuvioasa Parascheva. Considerata si sfanta patroana, ocrotitoare a Moldovei, sute de mii de.

Minunile facute de Sfanta Parascheva. Ce s-a intamplat in 1945 cand soldatii rusi au incercat sa duca moastele in Rusia

Minunile savarsite de Sfanta Cuvioasa Parascheva au facut ca, an de an, numarul credinciosilor care merg la Iasi sa fie tot mai mare. Mii de pelerini se aduna, pe data de 14 octombrie, in.

Sfanta Parascheva, traditii si obiceiuri: Ce NU e bine sa faci in aceasta zi

Sfanta Parascheva este sarbatorita de credinciosi pe 14 octombrie. in aceasta zi, trebuie sa respecti anumite traditii si obiceiuri ca sa iti mearga bine tot anul. De Sfanta Parascheva se poate.

Sfanta Parascheva. Imagini halucinante la pelerinajul de la Iasi - VIDEO

Sfanta Parascheva. Imagini halucinante la pelerinajul de la Iasi. Un adolescent a fost lovit de un paznic si scos cu forta din zona Catedralei Mitropolitane. Sfanta Parascheva. Incidentul a avut loc sub ochii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )