Libnet.ro
UNICEF

06:30

inca 10-20 de persoane disparute dupa prabusirea podului la Genova

Antena3 Antena3,
inca 10-20 de persoane disparute dupa prabusirea podului la Genova

Echipele de interventie care scotocesc ruinele podului prabusit la Genova, in nordul Italiei, cauta inca 10-20 de persoane disparute, potrivit unor surse din prefectura regiunii, citate de media italiana si de. continuă pe Antena3

inca un roman a fost ranit, dupa prabusirea podului din Italia

Un roman se afla printre cei 35de oameni care au murit in urma prabusurii unui pod de pe o autostrada din apropiere de Genova. Vin, insa, si vesti bune. Un sofer roman de TIR se afla printre.

Italia: 10-20 de persoane, nca date disparute dupa prabusirea podului din Genova

Intre 10 si 20 de persoane sunt inca date disparute dupa prabusirea marti a unei portiuni din viaductul Morandi al autostrazii A10, in apropiere de orasul italian Genova, a declarat joi Francesco Cozzi, seful procuraturii genoveze, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

Guvernul italian decreteaza stare de urgenta pentru 12 luni la Genova dupa prabusirea podului

Primul ministru italian Giuseppe Conte a anuntat miercuri instituirea unei stari de urgenta pentru 12 luni la Genova, in urma prabusirii marti a unei portiuni din viaductul Morandial autostrazii A10,.

Premierul italian a decretat stare de urgenta dupa prabusirea podului din Genova

Prim-ministrul italian Giuseppe Conte a decretat, miercuri, stare de urgenta pentru 12 luni in regiunea Liguria, in urma prabusirii unui viaduct de la periferia orasului Genova, care a omorat peste 40 de oameni.

Consulatul Romaniei, INFORMARE de ULTIMA ORA dupa prabusirea podului din Italia

Niciun roman declarat pana acum victima in tragedia de la Genova. Consulatul General al Romaniei la Torino mentioneaza ca politia italiana nu a gasit romani printre victimele autostrazii prabusite.

Romani, printre VICTIMELE tragediei din Italia. Prabusirea podului din Genova s-a soldat cu moartea a 35 de persoane (VIDEO)

UPDATE: Presa locala anunta ca inca un roman se afla printre victime. Barbatul a fost ranit la umar si a primit ingrijiri medicale. Acesta a spus ca isi doreste sa revina cat mai repede in Romania,.

Romani, printre VICTIMELE tragediei din Italia. Prabusirea podului din Genova s-a soldat cu moartea a 38 de persoane (VIDEO)

UPDATE: Presa locala anunta ca inca un roman se afla printre victime. Barbatul a fost ranit la umar si a primit ingrijiri medicale. Acesta a spus ca isi doreste sa revina cat mai repede in Romania,.

Stare de urgenta in Genova pentru 12 luni, dupa prabusirea viaductului Morandi

Guvernul italian a decretat stare de urgenta pentru 12 luni la Genova dupa prabusirea viaductului Morandi al autostrazii A10 peste un cartier de case, accident soldat cu 39 de morti, informeaza AFP, potrivit.

Un roman a asistat la prabusirea podului din Italia. Momentele dramatice din timpul incidentului

Un roman care locuieste in apropiere de podul prabusit din Genova a povestit momentele cumplite din timpul producerii incidentului. Locuiesc la doua statii de autobuz de podul cazut. Podul a fost lovit de.

MAE, atentionare pentru romanii care calatoresc in Italia, dupa prabusirea viaductului de langa Genova

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa calatoreasca in Italia ca ciculatia rutiera se defasoara cu dificultate in zona orasului Genova, pe autostrada A10 du.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2101 seconds )