Libnet.ro
UNICEF

11:02

inca un candidat intra in cursa pentru sefia PSD. Rival puternic pentru Dancila

Adevărul Adevărul,
inca un candidat intra in cursa pentru sefia PSD. Rival puternic pentru Dancila

Senatorul Serban Nicolae, unul dintre social-democratii cu mare vechime in partid, va intra in cursa pentru sefia PSD. De asemenea, premierul Viorica Dancila si deputatul Liviu Plesoianu si-au anuntat candidatura la Congresul de sambata. Potrivit unor surse din PSD, Dancila e marea favorita, insa Serban Nicolae i-ar putea pune probleme, datorita relatiei foarte bune pe care o are cu liderii din teritoriu. Plesoianu nu are nicio sansa. continuă pe Adevărul

Cine sunt candidatii care au intrat in cursa pentru sefia PSD. Lista completa

Au inceput sa apara tot mai multi candidati pentru sefia PSD, in frunte cu premierul Viorica Dancila. Sunt exact candidatii la care te asteptai sa aspire la sefia partidului. Au ravnit de mult la puterea pe care o avea Liviu Dragnea in PSD, dar Dancila ii tine la respect, spre nemultumirea vechilor baroni. Cine sunt .

Cine intra in competitia pentru sefia PSD. Viorica Dancila are cinci adversari

Social democratii isi aleg la sfarsitul saptamanii o noua conducere. La Congresul din 29 iunie pesedistii umeaza sa-si aleaga presedintele, presedintele executiv si secretarul general si sa voteze noi modificari la statutul partidului. Miercuri a expirat termenul de depunere a candidaturilor urmand ca intr-o sedinta a Comitetului Execucuitv sa fie validate.

Eugen Teodorovici si-a anuntat intentia de a intra in cursa pentru prezidentiabilul PSD

Eugen Teodorovici, ministrul de Finante, s-a inscris in cursa interna a partidului pentru desemnarea candidatului la prezidentiale. Acesta spune ca are solutii la problemele tarii si vrea sa le puna in.

Rival-supriza pentru Viorica Dancila la sefia PSD: Premierul s-a dat de trei ori peste cap si s-a transformat, ca in basm, intr-o noua fiinta

Deputatul Liviu Plesoianu a anuntat ca va intra in cursa pentru sefia PSD. Social-democratul a luat decizia unei candidaturi impotriva Vioricai Dancila dupa ce a vazut ca premierul nu vrea sa continue discursul PSD despre lupta cu Statul paralel.

Se inteteste batalia pentru functii, in PSD: Codrin Stefanescu are UN CONTRACANDIDAT in cursa pentru sefia Secretariatului General

Se apropie Congresul PSD si se inteteste batalia pe functii. Codrin Stefanescu a aflat, miercuri, ca are un contracandidat pentru functia de secretar general al partidului, functie din care a fost demis.

Serban Nicolae o contracandideaza pe Viorica Dancila la sefia PSD

Senatorul Serban Nicolae candideaza pentru sefia PSD la congresul din 29 iunie. Acesta a confirmat, pentru Mediafax, ca si-a depus candidatura.

Cine ar putea intra in cursa pentru prezidentiale

PNL il sustine pe presedintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni. PSD isi va alege pr.

Scaunul Vioricai Dancila la sefia PSD, in pericol: Va asigur ca VOCEA dumneavoastra se va face auzita

Viorica Dancila are contracandidat la sefia PSD, ce se disputa la Congresul din 29 iunie. Liviu Plesoianu a anuntat, marti, pe Facebook ca isi depune candidatura.

Liviu Plesoianu, anunt de ultima ora: Candidez la sefia PSD

Liviu Plesoianu si-a anuntat intentia de a candida la sefia PSD, declarandu-se dezamagit de atitudiunea premierului Viorica Dancila, actualul presedinte interimar al partidului. Aseara,.

Plesoianu candideaza la sefia PSD: Dancila s-a dat de trei ori peste cap si s-a transformat, ca in basm, intr-o noua fiinta. Acest partid e pe cale a fi predat cu arme si munitii

Liviu Plesoianu a anuntat ca va candida la functia de presedinte PSD, pentru a se asigura ca partidul nu va fi predat cu arme si munitii. Aseara, urmarind-o pe doamna Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )