Libnet.ro
UNICEF

14:00

inca un caz de COVID-19 la Ministerul Sanatatii. in total, patru angajati au fost depistati cu noul coronavirus

Antena3 Antena3,
inca un caz de COVID-19 la Ministerul Sanatatii. in total, patru angajati au fost depistati cu noul coronavirus

Marti seara a fost confirmata pozitiv o a patra persoana infectata cu COVID-19 in Ministerul Sanatatii. Este vorba despre o femeie care nu isi desfasura activitatea in acelasi birou cu celelalte trei care au fost confirmate in ultimele 24 de ore. Ancheta epidemiologica este in desfasurare. continuă pe Antena3

inca un caz de COVID-19 la Ministerul Sanatatii. Cum a fost depistat. Se testeaza si o a treia persoana

Inca un caz de coronavirus a fost confirmat, marti, la Ministerul Sanatatii, astfel ca acum doua persoane din aceasta institutie sunt bolnave de COVID-19.

Al treilea angajat confirmat cu Covid-19 la Ministerul Sanatatii. Devine institutia focar?

Al treilea caz de coronavirus din Ministerul Sanatatii a fost anuntat marti dupa-amiaza, dupa ce in ultimele ore au mai fost confirmate cu Covid-19 alte doua persoane. Toti cei 3 angajati infectati sunt colegi de birou in cadrul Departamentului de Resurse umane.

Un al doilea angajat de la Ministerul Sanatatii, diagnosticat cu Covid-19

Inca un angajat al Ministerului Sanatatii a fost confirmat ca fiind infectat cu COVID-19. Acesta estecontact direct cu primul caz descoperit in aceasta institutie. Ministerul Sanatatii confirma.

Al patrulea caz de COVID-19 din Ministerul Sanatatii. Persoana infectata e simptomatica si se afla in izolare

Ancheta epidemiologica demarata in Ministerul Sanatatii a scos la iveala, marti seara, un al patrulea caz de COVID-19 la nivelul institutiei. Este vorba despre o persoana simptomatica, care se afla in.

Noi conditii pentru donarea de sange si plasma de la persoanele vindecate de COVID-19, stabilite de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii a stabilit noi conditii pentru donarea de sange totalplasma de la persoanele vindecate de COVID-19. Astfel, donatorii trebuie sa dovedeasca faptul ca au fost infectati cu noul coronavirus si ca nu mai prezinta risc de transmitere a bolii, fiind eliminata cerinta ca ei sa fi fost internati. Totodata, donatorii nu mai trebuie sa prezinte doua teste Real Time PCR negative.

Ministerul Sanatatii a stabilit noi conditii pentru donarea de sange totalplasma de la persoanele vindecate de COVID 19

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii a aprobat Ordinul privind modificarea Anexei la Ordinul nr. 6542020 privind aprobarea Metodologiei pentru colectarea, testarea, procesarea, stocarea si distributia plasmei de la donator vindecat de COVID-19 si utilizarea monitorizata pentru pacientii critici cu COVID-19 din sectiile ATI.

Nelu Tataru: Evaluarea, pregatirea acelor scenarii au fost transmise eronat catre Presedintie Scenariile au fost lucrate intr-o comisie formata din specialisti de la Ministerul Educatiei, Ministerul Sanatatii, prin INSP

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat sambata, la Iasi, ca vina privind scenariile transmise eronat de catre presedintele Klaus Iohannis ce vizau desfasurarea noului an scolar apartine Ministerului Sanatatii, potrivit news. ro. Toate scenariile au fost lucrate intr-o comisie formata din specialisti de la Ministerul Educatiei, Ministerul Sanatatii, prin INSP. Evaluarea, pregatirea acelor scenarii, au fost transmise eronat catre Presedintie si atunci vina este a noastra, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intr-o conferinta de presa sustinuta la Iasi.

PRAHOVA: Patru angajati ai primariei din Blejoi au coronavirus

Patru salariati ai primariei din comuna prahoveana Blejoi sunt infectati cu virusul SARS-COV-2, starea lor de sanatate fiind buna, anunta administratia locala. Anterior, functionari din alte primarii din judetul Prahova au fost diagnosticati cu COVID-19, scrie News. ro.

Un al treilea angajat din Ministerul Sanatatii a fost depistat cu COVID-19. Este simptomatic, se afla in izolare si va fi internat

Reprezentantii Ministerului Sanatatii au anuntatca, in urma anchetei epidemiologice derulate la nivel intern, o a treia persoana din acelasi departament a fost depistata cu COVID-19 la testele RT-PCR. El.

Alerta la Ministerul Sanatatii! O angajata a fost confirmata cu Covid-19. Angajatii, scandalizati ca doar conducerea a fost testata

O angajata a Ministerului Sanatatii a fost confirmata cu Covid-19. in urma cu putin timp, la sediul institutiei au ajuns si reprezentantii DSP care au efectuat ancheta epidemiologica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )