Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

inca un colegiu din Buzau a fost inchis din cauza noului coronavirus

Adevărul Adevărul,
inca un colegiu din Buzau a fost inchis din cauza noului coronavirus

In urmatoarele doua saptamani, cei aproape 1. 500 de elevi ai Colegiului National Mihai Eminescu din Buzau vor participa la ore din fata calculatorului. Unitatea scolara s-a inchis luni, dupa confirmarea a mai mult de trei cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. continuă pe Adevărul

FOTO Marcel Ciolacu si Mihai Tudose, surprinsi la masa cu alte 10 persoane la o pensiune din Buzau, nerespectand masurile de distantare Ce spune Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu si fostul premier Mihai Tudose au fost surprinsi la o masa de la o pensiune din Buzau, nerespectand masurile de distantare. Politistii din Buzau s-au deplasat la pensiune pentru a face verificari si au sanctionat angajatii pensiunii pentru ca acestia nu purtau masca. Politistii mai spun insa ca pe raza comunei unde se afla pensiunea este aplicabil scenariul verde. Vezi in articol cum se apara Ciolacu.

O asistenta de la Spitalul Orasenesc Bals a murit din cauza noului coronavirus

Inca un cadru spitalicesc cade victima coronavirusului. Este vorba despre o asistenta medicala in varsta de 47 de ani din orasul Bals, judetul Olt, care a decedat in urma infectarii cu.

UPDATE Marcel Ciolacu, sanctionat dupa ce a fost surprins in compania a 11 persoane intr-un restaurant din Buzau (VIDEO FOTO)

UPDATE Persoanele aflate la masa de sambata seara au fost sanctionate contraventional pentru nerespectarea masurilor sanitare in restaurant, dupa cum a precizat comisarul Georgian Dragan, la sediul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )