Libnet.ro
UNICEF

01:05

INCA O CONDAMNARE PENTRU DARIUS VALCOV 6 ani si 6 luni de inchisoare pentru o spaga de aproape 4,3 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INCA O CONDAMNARE PENTRU DARIUS VALCOV 6 ani si 6 luni de inchisoare pentru o spaga de aproape 4,3 milioane lei

Darius Valcov, fostul consilier de stat pe probleme economice in guvernarea Dancila, a fost condamnat ieri de judecatorii Tribunalului Dolj la 6 ani si jumatate de inchisoare pentru luare de mita. Instanta a dispus confiscarea de la Darius Valcov a sumei de 4. 270 lei. Faptele ar fi fost comise in perioada in care Valcov a fost primar al municipiului Slatina, iar din rechizitoriul procurorilor anticoruptue reiese ca acesta ar fi primit comisioane de la oamenii de afaceri care aveau contracte cu primaria. Este vorba despre contracte pentru izolarea termica a blocurilor, reabilitarea centrului istoric din Slatina si lucrari de extindere a retelei de apa din judetul Olt. continuă pe Ziarul Bursa

Lovitura dura pentru Darius Valcov. A fost condamnat la inchisoare cu executare!

Fostul ministru Darius Valcov a fost condamnat, marti, la 6 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie. Decizia nu este definitiva.

Darius Valcov, condamnat la inchisoare. Decizia dura a judecatorilor

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a fost condamnat la sase ani si sase luni de inchisoare de Tribunalul Dolj, pentru instigare la luare si dare de mita. Este vorba despre fapte savarsite in calitate de primar al municipiului Slatina, inainte de a ajunge membru al Senatului, iar, mai apoi, ministru. Mai multe detalii, in .

Darius Valcov, condamnat la 6 ani si 6 luni de inchisoare. Acuzatiile: luare de mita pentru reabilitarea blocurilor

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov, a fost condamnat pe fond la 6 ani si 6 luni de inchisoare intr-un dosar de coruptie de pe rolul Tribunalului Dolj. Fostul consilier al Vioricai Dancila mai are o condamnare nedefinitiva de 8 ani de inchisoare la inalta Curte.

Darius Valcov, condamnat la sase ani si sase luni de inchisoare pentru coruptie

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a fost condamnat la sase ani si sase luni de inchisoare pentru coruptie. Este vorba despre fapte savarsite in calitate de primar al municipiului Slatina, inainte de a ajunge membru al Senatului si apoi ministru, conform Digi24.

Darius Valcov, condamnat la 6 ani si 6 luni inchisoare cu executare. Tribunalul Dolj a pronuntat sentinta

Fostul ministru de Finante si consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a fost condamnat la inchisoare cu executare de Tribunalul Dolj. Decizia nu este definitiva.

Darius Valcov, surprins la mare in Bulgaria, in timp ce primea o noua condamnare la inchisoare pentru fapte de coruptie Fostul demnitar, implicat intr-un sir lung de controverse

Proaspat condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare cu executare intr-un alt dosar de coruptie, Darius Valcov se afla in aceste zile pe litoralul bulgaresc, in statiunea Nisipurile de Aur. De altfel, chiar.

Darius Valcov, intr-o ipostaza surprinzatoare, la o zi dupa ce a fost condamnat la sase ani de inchisoare. Cum se relaxeaza apropiatul lui Dragnea

Darius Valcov, fostul primar al Slatinei si unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, a fost vazut astazi intr-o ipostaza surprinzatoare, la doar o zi dupa ce si-a primit sentinta de sase ani si sase luni de inchisoare, cu executare, pentru fapte de coruptie.

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov, condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare intr-un dosar de coruptie

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost condamnat marti la 6 ani si 6 luni de inchisoare intr-un proces de coruptie, faptele fiind savarsite, potrivit DNA, in calitate de primar al Slatinei.

Darius Valcov, condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare cu executare intr-un nou dosar de coruptie

Darius Valcov a fost condamnat, marti, la 6 ani si 6 luni de inchisoare intr-un nou dosar de coruptie. Eminenta cenusie din spatele ultimului program de guvernare PSD si consilier al Vioricai Dancila.

Radu Banciu: Darius Valcov, colectionar de condamnari in prima instanta. Nu mai e niciun dubiu ca miroase a puscarie in jurul lui (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, condamnarea de 6 ani si jumatate de inchisoare cu executare primita intr-un alt dosar de coruptie de Darius Valcov,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )