Libnet.ro
UNICEF

09:30

inca 9 decese cauzate de coronavirus. Bilantul epidemiei a ajuns la 1.288 de victime

B1 B1,
inca 9 decese cauzate de coronavirus. Bilantul epidemiei a ajuns la 1.288 de victime

Bilantul deceselor cauzate de coronavirus in Romania a ajuns, marti seara, la 1. Ultimele noua victime raportate eraudin Bistrita Nasaud, Mehedinti, Suceava, Vrancea, Ialomita, Bucuresti, Brasov s. continuă pe B1

inca noua persoane si-au pierdut viata din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 1288, in Romania

Inca noua persoane au murit din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 1288, in Romania. Printre victime se afla si o femeie de 54 de ani din Suceava.

inca 9 victime ale noului coronavirus. Bilantul a ajuns la1.288 de decese

Noul coronavirus a mai facut azi nc noua victime in Romania, a transmis Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul a ajuns la1.

inca 5 pacienti au murit, dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor se ridica la 1.253

Inca cinci pacienti au decedat in spitale in urma infectarii cu noul coronavirus, iar bilantul mortilor se ridica, astfel, la 1253. Pacientii aveau varste cuprinse intre 62 si 90 de ani si aveau comorbiditati, potrivit unei informari transmise, sambata, de Institutul National de Sanatate Publica INSP).

Alti trei pacienti au murit dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 1.262

Numarul pacientilor care au pierdut lupta cu noul coronavirus a ajuns la 1. 262, dupa ce alte trei persoane au decedat in spitale. Pacientii, cu varste cuprinse intre 64 si 71 de ani, aveau si alte comorbiditati, potrivit unui comunicat al Institutului National de Sanatate Publica INSP).

Coronavirus: Bilantul oficial al deceselor in Marea Britanie a depasit 50.000, potrivit ultimelor cifre ale Institutului de Statistica

Bilantul oficial al deceselor provocate de Covid-19 in Marea Britanie a depasit 50. 000, potrivit unor noi date facute publice marti dimineata de catre Oficiul National de Statistica ONS) din Regatul Unit, scrie The Guardian.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )