Libnet.ro
UNICEF

18:15

inca doi romani au murit din cauza gripei: Bilantul deceselor a ajuns la 140

B1 B1,
inca doi romani au murit din cauza gripei: Bilantul deceselor a ajuns la 140

Inca doua persoane au murit din cauza gripei, au anuntat, marti, reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Astfel, bilantul deceselor provocate de. continuă pe B1

Sectia de terapie intensiva si blocul operator de la spitalul Marius Nasta, nchise dupa ce doi pacienti au murit din cauza infectiilor

Inspectorii sanitari au decis, marti, sistarea activitatii blocului operator si a sectiei de Anestezie-Terapie Intensiva postoperator) din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti. Controlul la Marius Nasta a inceput dupa ce doi pacienti au murit, saptamana trecuta, la acest spital din cauza infectiilor nosocomiale.

DSP face ancheta epidemiologica la Institutul Marius Nasta, unde doi pacienti au murit din cauza infectiilor spitalicesti

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a demarat o ancheta epidemiologica la Institutul National de Pneumftiziologie Marius Nasta din Capitala, unde doi pacienti au murit, saptamana trecuta, din cauza infectiilor spitalicesti. Potrivit Ministerului Sanatatii, ancheta DSP a inceput in seara de 9 februarie, imediat dupa ce managerul Institutului a anuntat reprezentantii DSP despre identificarea unor cazuri de pacienti cu infectii nososcomiale in sectia de Terapie Intensiva a unitatii sanitare.

INSP: Inca un deces din cauza gripei, numarul total a ajuns la 128 de persoane

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul celor decedati, in acest sezon, ajungand la 128 de persoane.

inca un deces din cauza gripei. Numarul total a ajuns la 128 de persoane

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul celor decedati, in acest sezon, ajungand la 128 de persoane. Potrivit ultimei informari facute publice sambata de Centrul National de Supraveghere ?.

Alte patru persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 135

Alte patru persoane au murit din cauza gripei, fiind vorba despre doua femei si doi barbati, din judetele Giurgiu, Mures, Sibiu si Braila, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul deceselor ajunge astfel la 135.

ALERTA in Capitala: Sectia de terapie intensiva si blocul operator de la spitalul Marius Nasta, iNCHISE dupa ce doi pacienti au murit din cauza infectiilor

A fost sistata activitatea blocului operator si a sectiei de Anestezie-Terapie Intensiva postoperator) din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti. Decizia inspectorilor.

inca o persoana a decedat din cauza gripei in Caras-Severin. Este cel de-al treilea caz in acest judet

Un barbat, de 64 de ani, a murit luni, 18 februarie, dupa ce a fost infectat cu virus gripal. in Caras-Severin numarul persoanelor decedate din cauza gripei se ridica la trei.

Gripa continua sa faca victime in Romania! Bilantul a ajuns la 135 de morti

Inca patru persoane au murit din cauza gripei. Este vorba despre doua femei si doi barbati, din judetele Giurgiu, Mures, Sibiu si Braila, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor.

Gripa a facut noi victime. Bilantul mortilor a ajuns la 131

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 131, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

A intrat in coma din cauza unei migrene. Dupa patru zile, cand s-a trezit, tanara a aflat de la medici o veste socanta

O tanara de doar 18 ani din Oldham, Marea Britanie, a intrat in coma din cauza unei migrene. Peste patru zile, cand s-a trezit din coma, a aflat o veste socanta. Ebony Stevenson a aflat de la medici.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )