Libnet.ro
UNICEF

13:00

inca o femeie, din judetul Suceava, a murit din cauza gripei; numarul total al deceselor ajunge la 148

Adevărul Adevărul,
inca o femeie, din judetul Suceava, a murit din cauza gripei; numarul total al deceselor ajunge la 148

Specialistii au anuntat ca inca o femeie a murit din cauza gripei, fiind vorba despre o pacienta de 50 de ani din judetul Suceava. Ca urmare, numarul total al deceselor cauzate de gripa in acest sezon ajunge la 148. continuă pe Adevărul

inca o persoana a decedat din cauza gripei in Caras-Severin. Este cel de-al treilea caz in acest judet

Un barbat, de 64 de ani, a murit luni, 18 februarie, dupa ce a fost infectat cu virus gripal. in Caras-Severin numarul persoanelor decedate din cauza gripei se ridica la trei.

Un barbat din Mehedinti a decedat din cauza gripei. Alte doua persoane au murit de la infectii acute respiratorii

Spitalul Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin a inregistrat 3 decese, prin infectii acute respiratorii severe, anunta Directia de Sanatate Publica Mehedinti. Este vorba de trei persoane din judetul Mehedinti.

O femeie din Turcia si-a chinuit propria fetita. Nu simteam nicio afectiune fata de ea, asa ca am decis sa o torturez

O femeie din Turcia si-a chinuit propria fetita, care abia implinise o luna, pe motiv ca nu putea sa o iubeasca. Nu simteam nicio afectiune fata de ea, asa ca am decis sa o torturez, a declarat.

Accident violent pe o sosea din judetul Botosani. O tanara soferita a intrat pe contrasens cand incerca sa evite un caine

O tanara soferita a incercat sa evite un caine care i-a aparut in fata si a intrat pe contrasens lovind frontal o masina care venea din sens opus. Accidentul s-a petrecut pe o sosea din judetul.

La 15 ani, s-a filmat conducand masina de lux a tatalui. Pustiul teribilist din judetul Timis a iscat revolta in randul comunitatii (VIDEO)

Un pusti de 15 ani a iscat revolta, dupa ce s-a filmat la volanul unui BMW, in timp ce conducea in viteza pe o strada din comuna Ghiroda, aflata langa Timisoara. Imaginile au fost postate pe Facebook si.

Una dintre batranele din azilul Groazei din Timis a murit

O batrana descoperita de autoritati in azilul insalubru si neautorizat din localitatea Liebling din Timis a murit. Femeia de 86 de ani s-a stins la Spitalul din Deta, unde fusese transferat. Medicii spun ca .

Sfarsit tragic pentru o fetita de noua ani din Vaslui. A murit in bratele bunicii in urma unui stop cardio-respirator

Denisa, o fetita de noua ani din Vaslui, a murit in bratele bunicii sale, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Batrana, care a crescut-o pe copila de cand avea sapte luni, a povestit ca imedi.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )