Libnet.ro
UNICEF

15:30

inca o furtuna devastatoare in America Centrala. Cel putin 22 de persoane au murit. Nate se va transforma in uragan - VIDEO

Antena3 Antena3,
inca o furtuna devastatoare in America Centrala. Cel putin 22 de persoane au murit. Nate se va transforma in uragan - VIDEO

Cel putin 22 de persoane si-au pierdut viata si circa 30 sunt date disparute in America Centrala dupa trecerea furtunii tropicale Nate, care ameninta acum Statele Unite si Mexicul, unde s-ar putea. continuă pe Antena3

O noua furtuna face ravagii in America Centrala: Cel putin 22 de persoane au murit. Nate se va transforma in uragan (VIDEO)

Furtuna tropicala Nate a facut ravagii in America Centrala. Cel putin 22 de persoane au murit si alte 30 sunt date disparute dupa trecerea furtunii care se indeapta spre Statele Unite si Mexic, si.

FOTO VIDEO Furtuna tropicala Nate a provocat cel putin 22 de morti in America Centrala si se va transforma in uragan pe masura apropierii de Statele Unite

Un nou uragan ameninta Statele Unite. Furtuna tropicala Nate a provocat moartea a 22 de persoane in America Centrala si ameninta acum Mexicul si Statele Unite, unde s-ar putea transforma in uragan, relateaza AFP.

GALERIE FOTO Furtuna tropicala Nate a ucis 22 de oameni in America Centrala si se indreapta spre Statele Unite

Cel putin 22 de persoane si-au pierdut viata si alte 30 sunt date disparute in America Centrala dupa trecerea furtunii tropicale Nate, care se indreapta acum spre Statele Unite si Mexic, unde s-ar putea transforma in uragan .

OTP vrea sa cumpere cel putin cinci banci pana in 2019

OTP Bank, cel mai mare creditor independent din Europa Centrala, intentioneaza sa preia in urmatorii doi ani cel putin cinci banci, cautand sa profite de valul de consolidari din sectorul bancar, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

ACCIDENT TERIBIL: Cel putin 19 morti intr-o coliziune intre un tren si un autobuz, in Rusia

Cel putin 19 oameni si-au pierdut viata vineri dimineata in coliziunea dintre un tren si un autobuz, in centrul Rusiei, au anuntat autoritatile regionale citate de Agerpres. intre cei morti.

Accident cumplit intre un tren si un autobuz. Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata

Cel putin 19 oameni si-au pierdut viata vineri dimineata in coliziunea dintre un tren si un autobuz, in centrul Rusiei, au anuntat autoritatile regionale citate de dpa. intre cei.

Atentat terorist. Cel putin patru oameni au murit

Cel putin patru persoane au fost ucise miercuri si 15 ranite intr-un atentat sinucigas in orasul libian Misrata, a anuntat un purtator de cuvant militar care a atribuit atacul gruparii.

Salaj: Cel putin trei bancomate au jefuite marti noapte prin fortarea fantei de eliberare a numerarului

Cel putin trei bancomate din Salaj au fost vandalizate in noaptea de marti spre miercuri, persoane necunoscute sustragand diverse sume de bani, prin fortarea fantelor de eliberarea numerarului.

Furtuna puternica. Cel putin sase oameni au murit

Sase conducatori auto au murit din cauza caderilor de arbori provocate de furtuna care a lovit nordul si estul Germaniei si care a provocat o intrerupere a serviciului feroviar si o inchidere temporara.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )