Libnet.ro
UNICEF

12:15

inca o zi libera pentru romani: Anuntul a fost facut

B1 B1,
inca o zi libera pentru romani: Anuntul a fost facut

Romanii ar putea avea o noua zi libera. Mai multi parlamentari au depus la Senat un proiect de lege privind declararea zilei de 25 noiembrie drept Ziua Nationala a Meseriilor. Proiectul este sustinut de. continuă pe B1

BOMBA in televiziune, ANUNTUL a fost facut: Ce se intampla cu ISPITELE din emisiunea Insula iubirii...

Nu mai putin de 2. 000 de cupluri s-au inscris anul trecut la casting pentru a participa la Insula iubirii. Printre cei care au avut curajul sa aspire la statutul de concurent s-au numarat atat romani cat.

Ce TRAGEDIE! Din pacate, anuntul TRIST a fost facut: Este vorba despre iNDRAGITA vedeta Andreea Balan

Andreea Balan a marturisit ca a suferit de depresie postnatala, dar nu i-a fost rusine sa ceara ajutorul. Ea a povestit ca a inceput sa se simta rau inca din timpul sarcinii, iar dupa ce a nascut.

Vesti bune pentru romani: Parlamentul vrea sa introduca o noua zi libera. Cand ar putea fi

Mai multi parlamentari liberali vor sa instituie o Zi Nationala a Meseriilor, in 25 noiembrie, ca masura de promovare a invatamantului profesional si tehnic. Motivele pentru recenta crestere.

E ca si mort! Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis: Din pacate este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis este ca si mort pentru sotia sa. Desi Oana Lis a zis ca ii va fi mereu alaturi fostului primar al Capitalei, surse din lumea mondena au dezvaluit ca aceasta filtreaza cu barbati insurati.

Anuntul SURPRINZATOR facut de Liviu Dragnea de Ziua Marinei! (FOTO)

Desi nu a fost prezent la ceremoniile oficiale desfasurate la Constanta, presedintele PSD Liviu Dragnea a tinut sa transmita un mesaj marinarilor, la ceas aniversar. Dragnea nu s-a folosit de canalele media.

Panica in Paris. Zeci de turisti straini, printre care si romani, au fost evacuati de urgenta dintr-un hotel. Ce s-a intamplat

Zeci de turisti, inclusiv cetateni romani, au fost evacuati miercuri dintr-un hotel situat in Paris dupa izbucnirea unui incendiu, informeaza cotidianul Le Parisien. Incendiul a afectat partial Hotelul Best.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani, dupa tragedia din Italia

Klaus Iohannis s-a aratat profund indurerat de tragedia din Italia, in care si-ai pierdut viata si doi romani. Presedintele a transmis ca este alaturi de familiile celor decedati si le ureaza.

Modificare BOMBA a varstei de PENSIONARE pentru romani! Ce trebuie sa faca URGENT toti cei interesati

Liderii PSD ALDE vor sa schimbe varsta de pensionare pentru militari. Alesii celor doua partide au depus in Parlament un proiect de lege prin care soldatilor le este permis sa ramana in.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )