Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca o lovitura pentru Carmen Adamescu. Sechestru pe 16 cladiri in valoare de peste 41 de milioane de lei

Antena3 Antena3,
inca o lovitura pentru Carmen Adamescu. Sechestru pe 16 cladiri in valoare de peste 41 de milioane de lei

Politistii, sub indrumarea procurorilor, au pus, joi, sechestru asigurator asupra a 16 bunuri imobile, in valoare totala de peste 41. 000 de lei, in dosarul in care Carmen Adamescu este acuzata de. continuă pe Antena3

Lovitura pentru Carmen Adamescu: Sechestru pe 16 CLADIRI in valoare de MILIOANE DE EURO

Se complica situatia in dosarul in care Carmen Adamescu este acuzata de delapidare. Fostei sotii a afaceristului Dan Adamescu i s-a pus sechestru asigurator asupra a 16 bunuri imobile, in valoare totala de.

Cum au motivat judecatorii decizia de o plasa in arest la domiciliu pe Carmen Adamescu

Carmen Adamescu a fost plasata in arest la domiciliu deoarece probele depuse la dosar arata ca a derulat o activitate infractionala in baza unor mecanisme bine puse la punct pentru a crea aparenta de legalitate in ceea ce priveste firmele sale.

Sechestru pe 16 imobile, n valoare de peste 41 de milioane de lei, n dosarul lui Carmen Adamescu

Politistii au pus, joi, sechestru asigurator asupra a 16 bunuri imobile, in valoare totala de peste 41. 000 de lei, in dosarul in care Carmen Adamescu este acuzata de delapidare, relateaza Mediafax.

Sechestru pe averea lui Carmen Adamescu

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice au pus sechestru asigurator pe 16 bunuri imobile, in valoare totala de peste 41. 000 de lei, in dosarul de evaziune fiscala si delapidare in care este cercetata Carmen Adamescu. Prejudiciul in acest dosar este de aproape 48 de milioane lei.

Carmen Adamescu, plasata sub control judiciar in dosarul de delapidare si evaziune fiscala cu prejudiciu estimat la 48 de milioane de lei

Carmen Adamescu va fi cercetata sub control judiciar in dosarul de delapidare si evaziune fiscala cu prejudiciu estimat la aproape 48 de milioane de lei, au decis, joi seara, magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Anterior, ea a fost plasata in arest la domiciliu. Tot joi, politistii au anuntat ca in acest dosar au pus sechestru pe 16 imobile, estimate la 41 de milioane de lei.

Curtea de Apel Bucuresti: Carmen Adamescu va fi plasata sub control judiciar

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis, joi, contestatia formulata de Carmen Adamescu si au inlocuit masura arestului la domiciliu cu controlul judiciar. Procurorii o acuza pe Carmen Adamescu de delapidare, prejudiciul fiind de peste 40 de milioane de lei, relateaza Mediafax.

Carmen Adamescu scapa de arestul la domiciliu, dar ramane cu o masura preventiva

Curtea de Apel Bucuresti a admis joi contestatia depusa de Carmen Adamescu, fosta sotie a omului de afaceri Dan Adamescu, judecatorii inlocuind arestul la domiciliu cu masura controlului judiciar, intr-un dosar.

Carmen Adamescu a contestat arestul la domiciliu

Curtea de Apel Bucuresti a judecat, joi, masura arestului la domiciliu in dosarul in care Carmen Adamescu, fosta sotie a lui Dan Adamescu, este acuzata de delapidare si evaziune fiscala.

Carmen Adamescu contesta arestul la domiciliu

Unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, Carmen Adamescu, contesta decizia instantei de arest la domiciliu pentru 30 de zile. Procurorii o acuza de delapidare si evaziune fiscala intr-un dosar in.

Curtea de Apel a facut anuntul: Ce se intampla cu Carmen Adamescu

Carmen Adamescu va fi cercetata sub control judiciar, au decis joi judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti, informeaza Ziare. com. Instanta a admis astfel contestatia fostei sotii a omului de afaceri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )