Libnet.ro
UNICEF

15:30

Incendiar! Cine va fi prima femeie care va ajunge pe Luna! NASA a facut anuntul

B1 B1,
Incendiar! Cine va fi prima femeie care va ajunge pe Luna! NASA a facut anuntul

NASA planuieste sa duca pe Luna prima femeie pana in 2024. Costurile operatiunii sunt estimate undeva intre 20 si 30 de milioane de dolari, in proiect fiind implicate companiile lui Jeff Bezos, Blue. continuă pe B1

NASA vrea sa duca pe Luna prima femeie in urmatorii cinci ani

Agentia Aerospatiala Americana NASA) a anuntat ca planuieste sa duca pe Luna prima femeie pana in 2024, programul fiind coordonat de The Marshall Space Flight Centre din Alabama. Costurile operatiunii sunt estimate undeva intre 20 si 30 de miliarde de dolari, in proiect fiind implicate companiile lui Jeff Bezos, Blue Origin, Elon Musk, SpaceX si Lockheed Martin Corp.

O femeie care conducea o trotineta electrica a murit in urma unui accident

O femeie care circula cu o trotineta electrica nesemnalizata a fost decapitata de un sofer.

FOTO O femeie care ar putea ramane fara un ochi, dupa ce a fost lovita de politisti, devine figura centrala a protestelor si a rezistentei de la Hong Kong

La doua luni de la debutul crizei politice de la Hong Kong, miscarea de protest care pana acum nu a avut niciun lider si-a identificat figura centrala si simbolul: o tanara care ar putea sa isi piarda vederea la un ochi dupa ce a fost lovita de politie, relateaza The Guardian.

Cine este barbatul care s-a sinucis dupa ce a violat o fetita de 11 ani in Giurgiu

Barbatul in varsta de 53 de ani din comuna Baneasa, judetul Giurgiu, acuzat de lipsire de libertate si de viol asupra unei minore de 11 ani din localitate si care a fost gasit spanzurat in urma cu doua.

Cine e barbatul care a cerut bani pentru rascumpararea Alexandrei si a Luizei. Parintii sunt devastati

O persoana necunoscuta a abordat-o pe mama Alexandrei Macesanu si i-a spus ca fiica ei si Luiza Melencu ar fi in viata. Barbatul ar fi cerut suma de 3. 500 de euro pentru a le elibera pe cele doua tinere. Unchiul Alexandrei a anuntat ca a colaborat cu autoritatile pentru a-l prinde in flagrant pe individ.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )