Libnet.ro
UNICEF

14:15

INCENDIAR! LIVIU DRAGNEA, TINTA unor acuzatii FARA PRECEDENT: Romanii sunt supusi unui TERORISM CONTINUU din cauza ta

B1 B1,
INCENDIAR! LIVIU DRAGNEA, TINTA unor acuzatii FARA PRECEDENT: Romanii sunt supusi unui TERORISM CONTINUU din cauza ta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost criticat asupru pe Facebook dupa ce a transmis un mesaj de solidaritate, la scurt timp dupa atacul terorist din Franta, petrecut vineri. Condamn cu fermitate actiunea. continuă pe B1

LIVIU DRAGNEA, comparat cu un DICTATOR de un fost COLEG DE PARTID: A impus un REGIM stalinisto-nord-coreean! Buletinul de TELEORMAN a devenit valoarea SUPREMA

Atac fara precedent, lansat de primarul Iasului, Mihai Chirica, fost membru PSD, la adresa lui Liviu Dragnea. Edilul sustine ca seful PSD a impus in partid, la congres, regimul stalinisto -.

Liviu Dragnea este audiat in procesul in care este judecat pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE 16:20 Dragnea, in instanta: incerc sa inteleg de ce am fost trimis in judecata fara nicio proba, ci doar in baza unor barfe spuse la un sprit. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, ast, la instanta suprema, unde a fost audiat in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si protectia Copilului DGASPC) Telorman, in care este acuzat ca ar fi intervenit pentru angajarea la DGASPC si mentinerea in functie a doua angajate care lucrau de fapt la PSD, ca fostul director executiv al Directiei Floarea Alesu, dar nici altcineva, nu l-a informat niciodata ca cele doua angajate nu ar merge la serviciu si ca ar incasa salariul fara sa munceasca. ------------- *ACTUALIZARE 15:03 DRAGNEA: Resping categoric toate acuzatiile, ma consider nevinovat --------------- *ACTUALIZARE 13:24 Martor in dosarul lui Dragnea: Domnul Dragnea mi-a propus colaborarea cu PSD si tot el mi-a spus ca voi fi angajata temporar la DGASPC, pentru ca la PSD nu eram platita --------------- *ACTUALIZARE 11:45 Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, a transmis prin avocatul sau un document prin care anunta instanta ca a platit prejudiciul de peste 108. 000 lei in dosarul care este judecata de abuz in serviciu, alaturi de liderul PSD si de fosti angajati din Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. De asemenea, aceasta cere incetarea procesului in cazul sau. --------------- Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, astazi de dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat pentru audieri in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea, despre miscarea surprinzatoare a fostei sale sotii in dosarul DGASPC Teleorman: Nu m-a consultat! Sunt tinta...(VIDEO)

Liviu Dragnea a comentat, miercuri, la iesirea de la inalta Curte de Casatie, decizia fostei sale sotii, Bombonica Prodana, de a plati o parte din prejudiciul stabilit de DNA. Detalii AICI) Liviu Dragnea a spus.

Zi aglomerata la sediul Instantei Supreme. Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Calin Popescu Tariceanu vor fi audiati

Liviu Dragnea si Gabriel Oprea s-ar putea intalni in scurt timp pe holurile Instantei Supreme in plin scandal cu acuzatii dure intre cei doi. Oprea are termen in dosarul limuzinei de lux cumparate pentru.

Liviu Dragnea a ajuns la Instanta Suprema, unde va fi audiat in procesul in care este judecat pentru abuz in serviciu. La sediul ICCJ au fost mobilizati zeci de jandarmi

Liviu Dragnea si Gabriel Oprea s-ar putea intalni in scurt timp pe holurile Instantei Supreme in plin scandal cu acuzatii dure intre cei doi. Oprea are termen in dosarul limuzinei de lux cumparate pentru.

Rasturnare de situatie in dosarul DGASPC Teleorman in care este implicat Liviu Dragnea. Judecatorii de la ICCJ au acceptat cererea Bombonicai Prodana de incetare a procesului

Liviu Dragnea si Gabriel Oprea s-ar putea intalni in scurt timp pe holurile Instantei Supreme in plin scandal cu acuzatii dure intre cei doi. Oprea are termen in dosarul limuzinei de lux cumparate pentru.

Purtatorul de cuvant al PNL: Jandarmeria este folosita pentru a-l apara pe Liviu Dragnea de ziaristi la procesul de la ICCJ. Este inacceptabil iar ministra de Interne a lui Liviu Dragnea trebuie sa raspunda

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a scris miercuri, peFacebook,ca Jandarmeria este folosita pentru a-l apara pe Liviu Dragnea de ziaristi in procesul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, iar acest lucru este inacceptabil. De asemenea, acesta ii cere explicatii ministrului de Interne, Carmen Dan.

Instanta suprema a decis, in premiera, sa aiba loc o confruntare intre Liviu Dragnea si fosta sefa a DGASPC Teleorman, in aceasta dupa-amiaza

Instanta suprema a decis, in premiera, cu putin timp in urma, ca in aceasta dupa-amiaza sa aiba loc o confruntare intre Liviu Dragnea si fosta sefa a DGASPC Teleorman, in dosarul angajarilor fictive, in care liderul PSD este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie, Bombonica Prodana, anunta Realitatea Tv. Motivul este, potrivit presedintelui completului de judecata, acela ca au existat contradictii intre declaratiile date de cei doi inculpati. Liviu Dragnea se afla de 6 ore si jumatate la sediul ICCJ.

Liviu Dragnea, prima declaratie in calitate de inculpat: Am inteles acuzatiile, dar ma consider nevinovat

Liviu Dragnea a rabufnit, miercuri, in timpul procesului in care este inculpat de abuz in serviciu. Am inteles acuzatiile, le resping categoric deoarece ma consider nevinovat, si-a inceput Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, ingropat de declaratia unui martor din proces: imi era frica de Dragnea. Mi-a propus colaborarea cu PSD si tot el mi-a spus ca voi fi angajata temporar la DGASPC Teleorman

Anisa Niculina Stoica, una dintre femeile platite la DGASPC Teleorman, desi lucra la PSD Teleorman, a declarat, la Curtea Suprema, ca ii era frica de Liviu Dragnea si ca toti erau preocupati sa-si pastreze.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )