Libnet.ro
UNICEF

08:00

INCENDIAR! Unde a disparut ANDREEA MARIN! Nimeni nu a mai vazut-o! Fanii sunt iN STARE DE SOC

B1 B1,
INCENDIAR! Unde a disparut ANDREEA MARIN! Nimeni nu a mai vazut-o! Fanii sunt iN STARE DE SOC

Andreea Marin este una dintre marile absente din ultimii ani de pe micile ecrane! Vedeta a dezvaluit de curand ca nu ia in calcul sa semneze vreo intelegere cu vreun post TV. in ciuda faptului ca au. continuă pe B1

Andreea Marin a slabit 4 kilograme in 10 zile. Ce a mancat vedeta: O portie dimineata...

Andreea Marin s-a intors mai supla din vacanta pe care a petrecut-o in Bali impreuna cu iubitul ei, Adrian Brancoveanu. Adoptand dieta locala, Zana a reusit sa ea jos 4 kilograme in 10 zile.

Din pacate vestile aflate nu sunt absolut deloc bune: Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala

SURPRIZE despre Andreea Marin? Este una dintre cele mai indragite vedete din Romania, insa putini stiu aceste detalii personale despre ea.

Andreea Marin a slabit 4 kilograme in 10 zile de concediu. Ce a mancat vedeta: O portie dimineata...

Andreea Marin s-a relaxat intr-o minunata vacanta in Bali, timp de 10 zile, iar acolo vedeta a reusit sa scape de cateva kilograme fara sa vrea.

Caru cu vedete: Minodora a scapat de o boala grava prin operatia de micsorare a stomacului: La noi in familie toti au diabet; Andreea Marin a sarbatorit in Bali 3 ani de relatie cu iubitul consul

Celine Dion, in doliu. Mama celebrei artiste a murit la varsta de 92 de ani. Therese Dion, supranumita in provincia canadiana francofona Maman Dion, a avut 14 copii. Charlize Theron a dat detalii despre cea mai nereusita intalnire a sa. Cand aveam vreo 20 de ani am fost la o intalnire cu un tip care era super dragut. Chiar imi placea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2822 seconds )