Libnet.ro
UNICEF

20:00

Incendiu devastator la o pensiune din Brasov. Motivul pentru care interventia pompierilor a fost mult ingreunata

Adevărul Adevărul,
Incendiu devastator la o pensiune din Brasov. Motivul pentru care interventia pompierilor a fost mult ingreunata

Un incendiu violent a cuprins o pensiune din localitatea Sambata de Sus, judetul Brasov. Pompierii au reusit sa intervina, desi misiunea lor a fost una dificila. continuă pe Adevărul

Incendiu puternic la o pensiune din Brasov. Autoritatile au intervenit de urgenta

Pensiunea Montana din localitatea Sambata de Sus a ars aproape in totalitate, in aceasta noapte. Cum mare parte din cladire era construita din lemn, acoperisul, mansarda si etajul pensiunii au fost rapi.

Motivul pentru care stresul te poate imbolnavi

Din fericire majoritatea dintre noi nu ne confruntam cu situatii care ne pun viata in pericol prea des. Cu toate acestea, avem parte in continuare de stres, care poate deveni cronic din cauza unei situatii care se.

Juncker, pus pe glume la intalnirea cu Theresa May. Motivul pentru care a aparut cu un plasture pe obraz - VIDEO

Premierul britanic Theresa May s-a intalnit din nou, la Bruxelles, cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. May spera sa obtina renegocierea acordului cu privire la Brexit, respins de parlamentul.

Motivul pentru care locuitorii unui oras vor ca un cunoscut lac sacapete statut de persoana

Rezidentiiorasului americanToledovor calacul Eriesa capete statut depersoana. Este vorba despre oinitiativa legislativacare le va permite cetatenilor sa dea.

Metalul care a ajuns mai pretios ca aurul. Motivul pentru care a explodat pretul

Cotatia paladiului a depasit pentru prima data pragul de 1. 500 dolari pe uncie, in timp ce pretul aurului a atins cel mai ridicat nivel din ultimele zece luni, pe fondul deprecierii dolarului, transmite.

Pasager, dat in judecatapentru caa pierdut avionul. Motivul pentru care o mare companie aerianaa luat aceasta decizie

Ometodafolosita des depasageriicompaniilor aeriene pentru a gasi bilete mai ieftine este subiectul uneidisputeininstanta. Exista o metoda de a cumpara bilete de.

Motivul pentru carepersoanele religioase sunt mai fericite decat cele care nu au religie

O cercetare a expertilor de la Pew Research Center a inclus analiza unor date de chestionar care provin din cateva zeci de tari, in care se compara stilurile de viata ale oamenilor religiosi si ale celor.

Motivul pentru care un primar a refuzat dreptul unei angajate de a-si relua activitatea dupa concediul de maternitate

Un primar din judetul Vaslui a refuzat unei angajate dreptul de a-si relua activitatea dupa concediul de maternitate, solicitandu-i sa revina la munca dupa ce isi rezolva problemele din familie. Angajata a fost data in judecata de sot, preotul satului, pentru tagada paternitatii.

Nu era fericita! Motivul pentru care Naomi Osaka s-a despartit de cel mai bun antrenor al anului trecut

Naomi Osaka s-a despartit de antrenorul german Sasha Bajin, cel care a ajutat-o sa urce pe primul loc in lume si sa castige doua Grand Slamuri.

LUCIAN ANGHEL, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Anul acesta va fi cel mai bun din ultimul deceniu pentru listarile de obligatiuni

Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Sper ca Elefant si toate celelalte tranzactii pe care le vom intermedia sa aiba o viata foarte buna, nu doar ca utilitate la nivelul companiei sau pentru investitorii initiali, dar si in piata secundara Anul 2019 va fi cel mai bun din ultimul deceniu in ceea ce priveste numarul de emisiuni de obligatiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a estimat ieri Lucian Anghel, presedintele Consiliului de Administratie al BVB, in cadrul evenimentului ce a marcat intrarea la tranzactionare pe piata AeRO a obligatiunilor corporative emise de retailerul online Elefant. ro ELEF21).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )