Libnet.ro
UNICEF

15:15

Incendiu puternic in Bucuresti: Un barbat a fost ranit dupa ce o casa a sarit in aer (VIDEO)

B1 B1,
Incendiu puternic in Bucuresti: Un barbat a fost ranit dupa ce o casa a sarit in aer (VIDEO)

Incendiu puternic in Capitala vineri dimineata. Un barbat a fost ranit dupa ce o casa a sarit in aer. Barbatul a fost dus la Spitalul Floreasca cu arsuri de gradul 2 si 3 pe tot corpul, informeaza. continuă pe B1

Incendiu puternic in centrul Capitalei. Un barbat a fost ranit

Un barbat de 39 ani a suferit arsuri de gradele 2 si 3 intr-un incendiu care a izbucnit vineri dimineata la o casa parasita de pe strada Sfantul Stefan din Sectorul 2 al Capitalei, acesta.

Premiera in Romania. Un barbat a fost trimis dupa gratii, dupa ce a injunghiat un caine

Un barbat din Tulcea a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu executare, dupa ce a ucis un caine cu lovituri de cutit. Cand a avut loc fapta, animalul era legat in lant si se afla .

Incendiu puternic in judetul Arges. Mai multe autospeciale intervin pentru stingerea flacarilor

Un incendiu a izbucnit, joi, la o vulcanizare auto din zona de nord a municipiului Pitesti, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale pentru stingerea flacarilor. Potrivit reprezentantilor.

Venus Williams, JEFUITA! Bunuri de 400.000 de dolari i-au fost furate din casa

Jucatoarea de tenis Venus Williams a fost jefuita in timp ce evolua la US Open, la New York, turneu unde a fost prezenta intre 1 si 5 septembrie. Politia americama citata de New York Times, a anuntat.

A fost condamnata dupa ce a facut amor cu un elev al sau. Ce decizie a luat profesoara dupa ce a iesit din inchisoare? Nimeni nu se astepta la asta

La sfarsitul anului trecut era condamnata la 90 de zile de inchisoare, dupa ce a facut amor cu un elev al sau de 17 ani. Cum cariera didactica a fost distrusa, Mary Beth Haglin, de 25 de ani, a.

Galati: O femeie a fost retinuta dupa ce, pretinzand ca este reporter, a intrat in casele a doi batrani si a furat 30.000 de lei

O femeie care ar fi pretins ca este reporter sau reprezentant de vanzari, reusind astfel sa patrunda in locuintele a doi batrani din municipiul Galati, carora le-a furat 30. 000 de lei, a fost retinuta pentru 24 de ore, anunta news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )