Libnet.ro
UNICEF

15:30

Incendiu puternic in judetul Arges. Mai multe autospeciale intervin pentru stingerea flacarilor

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic in judetul Arges. Mai multe autospeciale intervin pentru stingerea flacarilor

Un incendiu a izbucnit, joi, la o vulcanizare auto din zona de nord a municipiului Pitesti, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale pentru stingerea flacarilor. Potrivit reprezentantilor. continuă pe Antena3

Incendiu la o vulcanizare auto din Pitesti, pompierii intervin cu mai multe autospeciale

Un incendiu a izbucnit, joi, la o vulcanizare auto din zona de nord a municipiului Pitesti, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale pentru stingerea flacarilor, informeaza Agerpres.

VIDEOPitesti: O vulcanizare a fost distrusa de un incendiu violent, proprietarul afacerii a suferit arsuri

Un incendiu a izbucnit, joi, la o vulcanizare auto din zona de nord a municipiului Pitesti, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale pentru stingerea flacarilor, informeaza Agerpres. 29 Vulcanizarea a fost distrusa de incendiu, iar proprietarul acesteia a suferit arsuri la fata, in incercarea de a stinge flacarile. news. ro).

Video Mai multe persoane au fost ranite, iar mai multe magazine au fost distruse de marocani la Bruxelles

23 de persoane au fost ranite, iar mai multe magazine si masini din centrul orasului Bruxelles au fost distruse, la cateva momente dupa calificarea marocului la Cupa Mondiala din Rusia, relateazaRTBF.

Un barbat urmarit international pentru mai multe furturi in Germania, prins in Mehedinti

Politistii Postului de Politie Simian din cadrul Sectiei nr. 2 Politie Rurala Simian au depistat un barbat, care era urmarit international de autoritatile din Germania pentru mai multe furturi.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Procesul in care patronul unui bar de striptease a obligat mai multe tinere sa se prostitueze poate incepe

Laurentiu Capotescu si finii sai sunt acuzati de constituirea unui grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism. Inculpatii au a obligat mai multe minore sa se prostitueze in Spania.

Locuri de munca in strainatate: Spania si Portugalia au cele mai multe posturi vacante

Angajatorii din Spatiul Economic European au 1. 927 de locuri de munca vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Spania, la cules de capsuni, in Portugalia, la cules de zmeura, si in Danemarca, la cules de mazare. De asemenea, angajatorii din Marea Britanie cauta 100 de muncitori in fabrica, in timp ce in Cehia sunt disponibile 30 de locuri de munca pentru soferi de autobuz.

Mai multe vedete din sport si-au anuntat sprijinul pentru Vladimir Putin in alegerile prezidentiale din primavara

Mai multe vedete sportive, intre care si marele maestru al sahului, Serghei Kariakin, si-au anuntat sprijinul fata de presedintele rus Vladimir Putin, care inca nu si-a anuntat oficial candidatura pentru alegerile prezidentiale din 2018.

Serialul Lord of the Rings va fi produs de Amazon si va avea mai multe sezoane

Amazon Studios a confirmat faptul ca serialul Lord of the Rings se afla in lucru, dupa ce serviciul de difuzare si-a luat angajamentul de a produce mai multe sezoane ale faimoasei povesti din Middle Earth, scrise de J. Tolkiem, scrie Rolling Stone. Suntem onorati sa lucram cu Tolkien Estate ans Trust, HarperCollins si New Line la aceasta colaborare incitanta si suntem incantati sa-i ducem pe fanii Lord of the Rings intr-o noua calatorie prin Middle Earth.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )