Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un incendiu puternic, provocat de un scurtcircuit, a distrus sase case din Braila

Hotnews Hotnews,
 Un incendiu puternic, provocat de un scurtcircuit, a distrus sase case din Braila

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila au stabilit ca un incendiu puternic, in urma caruia au fost distruse sau avariate sase gospodarii, a fost provocat de un scurtcircuit electric, dar si focul a fost semnalat cu intarziere, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Incendiu puternic in Rusia. Flacarile au distrus un hotel de 10 etaje. Mai multe persoane au murit - VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit la un hotel de 10 etaje, in sudul Rusiei. in urma incidentului, cel putin doua persoane au murit, potrivit RT. Peste 400 de oameni au fost evacuati din interior, dar.

Incendiu puternic in Capitala, la Faur Poarta 4. Flacarile se intind pe o suprafata de circa 2000 metri patrati (VIDEO, FOTO)

Un incendiu de proportii a izbucnit, vineri, la o hala de bauturi alcoolice din zona Bulevardului 1 Decembrie, Faur Poarta 4. in momentul de fata actioneaza sapte autospeciale de stingere, un echipaj de.

Incendiu puternic in Capitala, la Faur Poarta 4. Flacarile au mistuit circa 2000 metri patrati (VIDEO, FOTO)

UPDATE ora 14. 00: Incendiul a fost stins. Nicio persoana nu a fost ranita. Un incendiu de proportii a izbucnit, vineri, la o hala de bauturi alcoolice din zona Bulevardului 1 Decembrie, Faur Poarta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )