Libnet.ro
UNICEF

17:00

incep emotiile pentru Liviu Dragnea: 8 octombrie, primul termen al apelului impotriva condamnarii la 3 ani si 6 luni de inchisoare

B1 B1,
incep emotiile pentru Liviu Dragnea: 8 octombrie, primul termen al apelului impotriva condamnarii la 3 ani si 6 luni de inchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pe 8 octombrie primul termen al apelului facut de Liviu Dragnea impotriva sentintei de 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC. continuă pe B1

Apel urgent pentru Liviu Dragnea de la liderii din tara. Organizatiile PSD din Ardealsolicita convocarea rapida a unui CExN

Apel urgent de la 13 lideri din PSD, pentru Liviu Dragnea. Filialele din Ardeal ii solicita presedintelui formatiuniiconvocarea unei sedinte a CExN pentru a clarifica eventualele nemultumiri din.

intalnire surprinzatoare pentru Liviu Dragnea. Cine a venit la Camera Deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor,Liviu Dragnea, a primit luni vizita unei delegatii conduse de Shen Yueyue, vicepresedinte al Comitetului Permanent al Congresului National al Poporului Chinez, pe agenda.

Ponta, noi amenintari pentru Liviu Dragnea

Victor Ponta il ameninta pe Liviu Dragnea cu noi poze care sa demonstreze ca acesta nu s-a luptat cu statul paralel. Fostul premier sustine ca liderul PSD foloseste sintagma pentru a defini toate institutiile.

8 octombrie, primul termen in apelul lui Dragnea la condamnarea de trei ani si jumatate de inchisoare

Curtea Suprema a stabilit pe data de 8 octombrie primul termen al procesului in dosarul Angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care seful PSD, Liviu Dragnea, contesta condamnarea la trei ani si sase luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu.

Primul termen al apelului n dosarul angajarilor fictive n care Dragnea a fost condamnat se judeca pe 8 octombrie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pentru 8 octombrie data de desfasurare a primului termen al apelului in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare, transmite Agerpres.

Cine sunt cei 5 judecatori care vor decide soarta lui Liviu Dragnea: Unul dintre magistrati l-a condamnat in dosarul Referendumului

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit data de 8 octombrie pentru primul termen din apelul lui Liviu Dragnea impotriva sentintei de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor.

Primul termen al apelului in dosarul angajarilor fictive

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a stabilit pentru 8 octombrie data de desfasurare a primului termen al apelului in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, in care liderul PSD Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, relateaza News. ro.

Primul termen in dosarul lui Liviu Dragnea a fost stabilit. Liderul PSD, pe 8 octombrie in fata judecatorilor

Liviu Dragnea se va prezenta pe 8 ocombrie se va prezenta din nou in fata inaltei Curti de Casatie si Justitie in Dosarul angajarilor ilegale de la CJ Teleorman. Se vor judeca recursurile initiate.

Deputat PSD, despre ramanerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD: Va duce catre prabusire si rupere totala

Unul dintre primii parlamentari PSD care si-a anuntat sustinerea neconditionata pentru scrisoarea asumata de Stanescu, Firea si Tutuianu este deputatul de Timis Adrian Pau. inca dinainte de aparitia scrisorii, Pau s-a plasat impotriva lui Liviu Dragnea. Acum, deputatul spune ca daca Liviu Dragnea nu pleaca partidul se va rupe.

Niculae Badalau, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: A atras asupra PSD oprobriul unei insemnate parti a societatii romanesti

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca se raliaza pozitiei exprimata in scrisoarea privind demisia lui Liviu Dragnea si considera ca aceasta este un demers.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )