Libnet.ro
UNICEF

22:45

incep filmarile pentru sezonul 3 din Pose, insa pandemia schimba un detaliu important!

ADPM ADPM,
incep filmarile pentru sezonul 3 din Pose, insa pandemia schimba un detaliu important!

Incep filmarile pentru cel de-al treilea sezon al serialului Pose. Vine insa cu schimbari cauzate de pandemia de coronavirus. Iata in continuare toate detaliile. continuă pe ADPM

Pensii 2020. Lovitura pentru pensionarii din Romania. Ce se intampla cu banii lor

Klaus Iohannis a declarat in cadrul conferintei de presa de astazi, la Palatul Cotroceni, ca salariile profesorilor si punctul de pensie nu pot fi majorate in aceasta perioada pentru ca nu exista spatiu fiscal in conditiile in care masura ar impovara bugetul pentru anul viitor cu 6% din PIB. Trebuie asteptat momentul prielnic, care nu .

incep lucrarile pentru consolidarea si modernizarea cladirii ASE

Ministerul Dezvoltarii a semnat luni contractul de finantare pentru consolidarea, reabilitarea si mo.

S-a dus cu sotul sau la un restaurant din Vaslui, insa in scurt timp avea sa aiba parte de o surpriza cu totul neplacuta dupa ce le-a fost adusa comanda. Nu se poate asa ceva!(FOTO)

Doi tineri s-au dus la un restaurant din Vaslui sa serveasca micul dejun, dar in scurt timp iesirea lor avea sa se transforme intr-un cosmar. Totul a pornit dupa ce le-a venit comanda. Tanara a facut .

Marea Britanie stabileste noi conditii pentru bancile din UE care vor sa opereze in Regatul Unit

Fondurile de investitii si bancile din Uniunea Europeana care vor sa-si stabileasca o baza in Regatul Unit dupa Brexit trebuie sa aiba suficient personal de conducere pentru a putea fi adecvat supervizate, a anuntat miercuri Autoritatea pentru Conduita Financiara din Marea Britanie FCA).

Sofer trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce a provocat un accident mortal pe DN 6

Procurorii din cadrul Sectiei de urmarire penala si criminalistica a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus trimiterea in judecata a unui sofer care, in urma cu mai bine de.

Udrea, in fata instantei in procesul privind finantarea campaniei electorale pentru prezidentialele din 2009

Fostul ministru Elena Udrea se afla marti la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca dosarul referitor la finantarea campaniei electorale prezidentiale din 2009, in care mai sunt vizati Ioana Basescu si Dan Andronic, ea fiind acuzata de instigare la luare de mita si spalare a banilor, conform news. ro.

Elena Udrea, in fata instantei in procesul privind finantarea campaniei electorale pentru prezidentialele din 2009

Fostul ministru Elena Udrea se afla marti la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca dosarul privind finantarea campaniei electorale prezidentiale din 2009, in care mai sunt vizati Ioana Basescu si Dan Andronic, scrie News. ro. Udrea este acuzata de instigare la luare de mita si spalare a banilor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )