Libnet.ro
UNICEF

17:01

incepe cel mai mare exercitiu naval in Marea Neagra. Participa peste 2.000 de militari din sase tari

Adevărul Adevărul,
incepe cel mai mare exercitiu naval in Marea Neagra. Participa peste 2.000 de militari din sase tari

Scenariul exercitiului este fictiv si urmareste planificarea si executarea unei Operatii de Raspuns la Criza CRO) sub mandatul unei Rezolutii a Consiliului de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite UNSC), in contextul unui mediu de securitate caracterizat prin amenintari simetrice si asimetrice. continuă pe Adevărul

incepe cel mai mare exercitiu naval in Marea Neagra. Participa peste 2.000 de militari din sase tari si 20 de nave de lupta

Scenariul exercitiului este fictiv si urmareste planificarea si executarea unei Operatii de Raspuns la Criza CRO) sub mandatul unei Rezolutii a Consiliului de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite UNSC), in contextul unui mediu de securitate caracterizat prin amenintari simetrice si asimetrice. La aceste manevre participa 20 de nave de lupta din mai multe tari aliate NATO.

Sea Shield 2019 - cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra din acest an: 20 de nave militare, peste 2.000 de militari si avioane de vanatoare MiG 21 si F16

Fortele Navale Romane organizeaza cel mai mare exercitiu multinational naval - SEA SHIELD 19 - care va avea loc intre 2 si 13 aprilie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre. La exercitiul din acest an participa 14 nave militare romanesti si sase nave militare din Bulgaria, Canada, Grecia, Olanda si Turcia, cu un total de aproximativ 2. 200 de militari, dar si avioane de vanatoare Mig 21 si F-16.

incepe Sea Shield 19, cel mai mare EXERCITIU NATO din Marea Neagra: Ce forte a mobilizat Romania

Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra, Sea Shield 19, incepe la sfarsitul acestei saptamani, reunind aproximativ 2. 200 de militari din mai multe state. Fortele Navale Romane au transmis marti,.

PONTA, DESPRE IMPRUMUTUL DE 3 MILIARDE DE EURO: Are cel mai mare cost din istoria Romaniei

Imprumutul de 3 miliarde de euro atras recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, dobanda fiind de aproximativ 2,2 miliarde de euro, a afirmat, duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Victor Ponta, despre imprumutul de 3 miliarde de euro: Are cel mai mare cost din istoria Romaniei

Imprumutul de 3 miliarde de euro atras recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, dobanda fiind de aproximativ 2,2 miliarde de euro, a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele Pro Romania, Victor Ponta, potrivit Agerpres.

FITCH: Aramco a fost cel mai mare producator de petrol in 2018

Aramco din Arabia Saudita a fost anul trecut cea mai mare companie petroliera din lume, depasind Abu Dhabi National Oil Company ADNOC), Royal Dutch Shell, Total si BP, a anuntat astazi agentia de evaluare financiara Fitch, transmite Reuters.

Ponta: imprumutul de 3 miliarde de euro are cel mai mare cost din istoria Romaniei. Osa platim dobanda de 2,2 miliarde euro

Imprumutul de 3 miliarde euro luat recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, deoarece vom plati dobanda de 2,2 miliarde euro, a declarat duminica liderul Pro Romania Victor Ponta.

Cel mai mare targ agricol se deschide pe 16 mai la Fundulea

Producatori, importatori si distribuitori de seminte, furnizori de masini si utilaje agricole, sisteme de irigatii si echipamente de ultima ora se vor reuni pe 16 mai la Fundulea, la expozitia AgriPlanta 2019, unul dintre cele mai mari targuri agricole din Romania.

NATO: Aproximativ 2.200 de militari vor participa la exercitiul din Marea Neagra

Aproximativ 2. 200 de militari din mai multe state vor participa, la sfarsitul acestei saptamani, la cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra, Sea Shiedl 19.

Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist din lume

Jucatorul argentinian Lionel Messi continua sa fie jucatorul de fotbal cu cel mai mare salariu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )