Libnet.ro
UNICEF

15:30

incepe Concursul International George Enescu, care descopera talentul viitoarelor stele ale muzicii clasice

Adevărul Adevărul,
incepe Concursul International George Enescu, care descopera talentul viitoarelor stele ale muzicii clasice

Intre1 si 23 septembrie, 270 dintre cei mai talentati tineri muzicieni ai lumii, din 39 de tari, urca pe scena Ateneului Roman din Bucuresti ca sa castige trofeul Concursului International George Enescu 2018 si sa se lanseze in lumea muzicii clasice internationale. continuă pe Adevărul

incepe Concursul International George Enescu descoperiti talentul viitoarelor stele ale muzicii clasice

Intre 1 si 23 septembrie, 270 dintre cei mai talentati tineri muzicieni ai lumii, din 39 de tari, urca pe scena Ateneului Roman din Bucuresti ca sa castige trofeul Concursului International George.

Concursul International George Enescu lanseaza seria de dialoguri video Ce auzim cand ascultam muzica?: Paul Ilea si Marius Manole despre muzica clasica si arta interpretului

Muzicianul Paul Ilea si actorul Marius Manole abordeaza, in 18 filme scurte, teme de baza in formarea unui ascultator avizat de muzica. Proiectul isi propune sa ofere cateva instrumente utile celor care vor s?.

Concursul International George Enescu ncepe smbata: 270 de tineri muzicieni, din 39 de tari, intra n competitie

Concursul International George Enescu se desfasoara in perioada 1 - 23 septembrie, reunind 270 dintre cei mai talentati tineri muzicieni ai lumii, din 39 de tari, o competitie care are ca punct final castigarea marelui trofeu si lansarea in lumea muzicii clasice internationale, relateaza Agerpres.

incepe Festivalul International de Teatru Independent de la Constanta. Programul evenimentelor

Festivalul International de Teatru Independent de la Constanta FITIC) se va desfasura in perioada 1-8 septembrie in mai multe locuri din oras.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )