Libnet.ro
UNICEF

17:00

A inceput vacanta de primavara pentru elevii din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
A inceput vacanta de primavara pentru elevii din Republica Moldova

Pentru elevi a inceput vacanta de primavara. Scolarii vor reveni la ore luni, 11 martie. Conform Planului-cadru pentru invatamantul primar, gimnazial si liceal anul de studii 2018-2019, urmatoarea vacanta, elevii o vor avea de Pasti, in perioada 27 aprilie-6 mai, cand vor sta acasa zece zile, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Un sef de la Tarom, prins cu masina plina de tigari, cumparate din Republica Moldova

Seful Tarom Iasi si un politist din Aeroportul din Iasi au fost prinsi in Vama Sculeni cu masina plina de tigari si cinci litri de whiskey, cumparate din Republica Moldova, scrie Digi24 citat de Adevarul.

Un sef de la Tarom, prins in vama cu masina plina de tigari, cumparate din Republica Moldova VIDEO

Seful Tarom Iasi si un politist din Aeroportul din Iasi au fost prinsi in Vama Sculeni cu masina plina de tigari si cinci litri de whiskey, cumparate din Republica Moldova, scrie Digi24.

METEO Cum va fi vremea, saptamana aceasta, in Republica Moldova

Serviciul Hidrometeorologic de Stat SHS) anunta ca in urmatoarele sapte zile vom avea temperaturi de primavara. incalzirea timpului se datoreaza unei mase de aer cald care vine dinspre Oceanul Atlantic si va traversa Republica Moldova.

in 2018, in Republica Moldova s-au produs 19 milioane de decalitri de vin

Republica Moldova a avut anul trecut una dintre cele mai bogate recolte de struguri din ultimii zece ani, performanta care a plasat tara pe locul 19 in clasamentul producatorilor de vinuri din intreaga lume. in 2018 in Moldova s-au produs 19 milioane de decalitri de vin. 55% sunt vinuri albe linistite si efervescente.

Pilotii moldoveni capturati in Afganistan au ajuns in Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene informeaza ca pilotii moldoveni, Lionel Buruiana si Mihai Crihan, care au fost detinuti ostatici timp de trei ani si jumatate in Afganistan, au ajuns in Republica Moldova.

Caz terifiant! Si-a ingropat copilul mort in gradina, dupa ce l-a nascut prematur

O femeie, in varsta de 36 de ani din Republica Moldova, si-a ingropat copilul in propria gradina. Femeia arfi nascut prematur un fat de 26 saptamani. Politia a stabilit ca in 1 martie,.

Dodon si-a facut public `Pachetul pentru Republica Moldova`! Presedintele pro-rus vrea parteneriate si cu Estul, si cu Vestul, dar nu mentioneaza relatia cu Romania

Presedintele Igor Dodon si-a facut public, marti, conceptul intitulat Pachet atotcuprinzator pentru Moldova, pe care l-a prezentat anterior la Conferinta de securitate de la Munchen si care a starnit.

Crima oribila in Republica Moldova. O femeie si-a injunghiat sotul in inima chiar sub privirile fetitei lor

Un barbat de 40 de ani din Chisinau a decedat dupa ce sotia acestuia l-a injunghiat in inima. De fata la tragicul eveniment a fost si fetita de cinci ani a celor doi. Tragedia a avut loc, aseara,.

Marturia medicului din Galati imbrancit violent pe holurile unui spital: in Republica Moldova, individul asta ar face 15 ani de puscarie VIDEO

Un medic ginecolog din Galati a fost atacat si lovit violent de un pacient, chiar pe holul spitalului in care lucra. Costache Botezatu a facut publica inregistrarea bataii primite pe contul sau de.

Chifu, despre alegerile din Republica Moldova: Va fi nevoie de multa rabdare si mult tutun pana la o majoritate coerenta

Presedintele Igor Dodon se afla la punctul sau de maximum in exercitarea puterii. Este intotdeauna cazul pentru un presedinte, dupa alegeri generale, cand fostul Parlament - si Presedintele Parlamentului aferent, numarul doi in stat a disparut, si cand revine constitutional Presedintelui sarcina de a desemna prim-ministrul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )