Libnet.ro
UNICEF

12:15

Se inchide circulatia pe timp de noapte in Romania? Ce spune Ludovic Orban

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Se inchide circulatia pe timp de noapte in Romania? Ce spune Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata ca este in evaluare o eventuala decizie privind restrictionarea circulatiei pe timp de noapte , din cauza pandemiei de SARS-CoV-2. O decizie finala nu a fost, deocamdata, adoptata. continuă pe Wall-Street Ro

Ce se intampla cu circulatia pe timp de noapte. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Arad, ca este in evaluare o eventuala decizie privind restrictionarea circulatiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de COVID-19. Ludovici Orban, anunt ingrijorator: libera circulatie pe timp de noapte ar putea fi restrictionata Ludovic Orban s-a aflat la Arad, sambata, unde a declarat ca se evalueaza posibilitatea .

Ludovic Orban anunta noi restrictii: Circulatia pe timpul noptii ar putea fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul ar putea impune noi restrictii, printre care se numara si restrictionarea circulatiei, in anumite orase, pe timpul noptii.

Ludovic Orban, anunt ingrijorator. Libera circulatie pe timp de noapte ar putea fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Arad,ca se evalueaza posibilitatea unei decizii privind restrictionarea liberei circulatii pe timp de noapte, in conditiile in care tot mai multe localitati au depasit pragul de 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, inclusiv Capitala.

Ludovic Orban: Evaluam o eventuala decizie privind restrictionarea liberei circulatii pe timp de noapte (VIDEO)

Sambata, premierul Ludovic Orban a declarat ca este in evaluare o decizie privind restrictionarea liberei circulatii pe timp de noapte, din cauza pandemiei generate de COVID-19. Grupul de Comunicare.

Restrictii pe timp de noapte. Anuntul de ultima ora al premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a explicat, luni, ca deocamdata nu este cazul unor restrictii pe timp de noapte, cel putin pana nu vor fi evaluate rezultatele acestor masuri in alte tari unde au fost deja aplicate.

Premierul Frantei s-a uitat intr-o foaie pentru a-i spune corect numele lui Ludovic Orban

Aflat la Paris intr-o vizita oficiala, unde se intalneste cu mai multi oficiali ai Guvernului Francez, Ludovic Orban a dat declaratii impreuna cu omologul sau francez, Jean Castex. Prim-ministrul Frantei a trebuit sa se uite cu atentie intr-o foaie pentru a-i spune corect numele premierului roman.

Ludovic Orban, despre Traian Berbeceanu: Va fi un prefect foarte bun la Bucuresti. Un om corect, cinstit, ferm

Ce il recomanda pe fostul comisar de politie Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei? Premierul Ludovic orban spune ca este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii si va fi un prefect foarte bun pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza.

Ludovic Orban, despre noile restrictii pentru combaterea pandemiei. Ce ii asteapta pe cetateni

Informatii de ultima ora din partea premierului, Ludovic Orban. Acesta a anuntat ce i-ar putea astepta pe romani in urmatoarea perioada, cu privire la restrictiile de circulatie in timpul noptii. De asemenea, acesta a mentionat si categoria de persoane care va putea circula in spatii deschise fara masca. Romania asteapta rezultatele masurilor din alte tari .

Ludovic Orban: Dupa alegeri vor urma patru ani de pace politica Va fi o perioada in care Romania va avea oportunitati

Premierul Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei de sambata, la Arad, ca urmatorii patru ani vor aduce pentru Romania o perioada de pace politica. Totodata, el a discutat si despre oportunitatile pe care.

Ludovic Orban: Obiectivul PNL este acela de a castiga alegerile. Adversarul nostru politic este PSD, care continua sa reprezinte un pericol grav pentru Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a subliniat ca obiectivul liberalilor este acela de a castiga alegerile. Concentrarea noastra este pe lupta impotriva PSD, a subliniat prim-ministrul, sambata, la.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )