Libnet.ro
UNICEF

18:45

inchisoare doar in weekend

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
inchisoare doar in weekend

Plenul Camerei Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat, astazi, cu 170 de voturi pentru, 81 impotriva si sase abtineri proiectul legislativ privind masurile alternative de executare a pedepselor. Astfel prin decizia judecatorului, condamnatii pentru fapte fara violenta, care nu sunt recidivisti si care au o pedeapsa de maximum cinci ani, beneficiaza de masura arestului la domiciliu sau in zilele de sambata si duminica. continuă pe Ziarul Bursa

inchisoare doar in weekend

Plenul Camerei Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat, astazi, cu 170 de voturi pentru, 81 impotriva si sase abtineri proiectul legislativ privind masurile alternative de executare a pedepselor. Astfel prin decizia judecatorului, condamnatii pentru fapte fara violenta, care nu sunt recidivisti si care au o pedeapsa de maximum cinci ani, beneficiaza de masura arestului la domiciliu sau in zilele de sambata si duminica.

inchisoare doar in WEEKEND sau la DOMICILIU pentru corupti. Legea a fost adoptata in Camera Deputatilor

In Camera Deputatilor a fost adoptat proiectul legislativ privind masurile alternative de executare a pedepselor in asa fel incat cei condamnati la pedepse pana in 5 ani pentru fapte fara violenta sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )