Libnet.ro
UNICEF

09:00

iNCHISOARE pentru o cunoscuta VEDETA! Lumea showbiz-ului, in stare de soc

B1 B1,
iNCHISOARE pentru o cunoscuta VEDETA! Lumea showbiz-ului, in stare de soc

Frumoasa Bar Refaeli, in varsta de 34 de ani, ar putea fi condamnata la inchisoare intr-un dosar in care este acuzata de spalare de bani, evaziune fiscala si marturie falsa. continuă pe B1

Pedofilia din Biserica din Franta: Procurorii cer cel putin opt ani de inchisoare pentru fostul preot suspectat ca a abuzat 75 de copii

Procurorii au cerut vineri cel putin opt ani de inchisoare pentru fostul preot Bernard Preynat, judecat la trei decenii de la fapte pentru un caz de abuz sexual devenit simbol al complicitatii tacerii din Franta a Bisericii cu privire la pedofilie, relateaza AFP.

Situatie revoltatoare in Braila. Zeci de politisti merg la inchisoare pentru luare de mita!

Cel putin 19 politisti merg la inchisoare pentru luare de mita! Judecatorii ii trimit dupa gratii pe agentii care vanau soferi pe drumurile publice din Braila, iar apoi le cereau bani ca sa ii scape de amenzi. Doar trei din cei 22 de politisti trimisi in judecata au scapat de puscarie.

Fost sef al Politiei de Frontiera Giurgiu, condamnat la sase ani iNCHISOARE pentru santaj

Ionut Ifrim, fost sef al Sectorului politiei de frontiera Giurgiu, a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la sase ani si patru luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de santaj si cu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )