Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incident grav de securitate pe Aeroportul Sibiu. Un barbat a incercat sa fure un avion

Antena3 Antena3,
Incident grav de securitate pe Aeroportul Sibiu. Un barbat a incercat sa fure un avion

Un grav incident de securitate a avut loc pe Aeroportul Sibiu. Desi incidentul s-a desfasurat la finalul lunii martie, detaliile au iesit la iveala abia astazi. Surse din cadrul anchetatorilor au declarat . continuă pe Antena3

Un tata si fiul lui de 12 ani au incercat sa fure un avion din Aeroportul Sibiu

Un barbat de 34 de ani si fiul sau de 12 ani ar fi patruns pe teritoriul aeroportului din Sibiu, indreptandu-se spre aeronave. La scurt timp, cei doi au fost preluati de politie. Incidentul a iesit la iveala abia astazi, desi s-a intamplat inca in luna martie.

Incident de securitate la aeroportul din Sibiu: hotii au ncercat sa fure o masina de pe pista, n ziua unor zboruri NATO

Un barbat si un minor de 12 ani au sarit gardul Aeroportului International din Sibiu, in 22 martie, profitand de faptul ca nu mergeau senzorii de alertare si au pornit o masina utilitara aflata pe pista, cu scopul de a o fura, in timp ce o aeronava se afla pe pista pentru alimentare si chiar in ziua in care de pe acest aeroport s-au efectuat zboruri militare cu oficiali NATO, ceea ce este considerat un incident foarte grav de securitate, a precizat pentru Agerpres o sursa oficiala.

Incident de securitate la aeroportul din Sibiu, chiar in ziua unor zboruri NATO

Un incident foarte grav de securitate a avut loc pe 22 martie, pe AeroportulInternational din Sibiu. Un barbat si un minor de 12 ani au sarit gardul aeroportului, profitand de faptul ca nu mergeau.

Incident pe Aeroportul Sibiu. Un elicopter SMURD a fost solicitat dupa ce unui barbat i s-a facut rau inainte sa urce in avion

Un german in varsta de 40 de ani a fost resuscitat luni in Aeroportul International din Sibiu, chiar inainte sa se urce in avion, fiind transportat ulterior la spital si pe urma dus inapoi la aeroport, de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )