Libnet.ro
UNICEF

18:45

Incident de securitate in apropierea ambasadei Israelului din Turcia. Politia a tras focuri de arma - VIDEO

Antena3 Antena3,
Incident de securitate in apropierea ambasadei Israelului din Turcia. Politia a tras focuri de arma - VIDEO

Politia turca a deschis focul si a ranit marti soferul unui tractor care a lovit mai multe vehicule in timp ce se indrepta spre Ambasada Israelului de la Ankara pentru a protesta, informeaza agentia de presa. continuă pe Antena3

VIDEO Incident de securitate n apropierea ambasadei Israelului din Turcia

Un individ care a lovit cu un utilaj mai multe autoturisme, in apropierea ambasadei Israelului din Ankara, intr-un gest aparent intentionat, a fost imobilizat de autoritatile turce, afirma surse citate de presa turca si israeliana, transmite Mediafax.

GAFA de protocol a Ambasadei SUA din Australia: Un email OFICIAL a fost trimis cu o invitatie la o petrecere in pijama (FOTO)

Oficialii Ambasadei SUA din Australia si-au cerut scuze destinatarilor dupa ce a fost trimis, din greseala, un e-mail cu o invitatie la o petrecere in pijama catre Departamentul de stat al SUA. Astfel,.

Gafa de protocol a Ambasadei SUA din Australia.Email oficialcu o invitatie la o petrecere in pijama

Ambasada SUA in Australia a trimis din greseala un e-mail cu o invitatie la o petrecere in pijama catre Departamentul de stat al SUA. E-mailul continea o fotografie amuzanta cu o pisica imbracata.

Sechestrare de persoane la gara din Koln: Politia nu exclude un atentat

Politia germana a afirmat luni seara ca nu exclude pista unui atentat terorist dupa sechestrarea de persoane in gara din Koln care a facut trei raniti pe langa atacator, relateaza AFP. Ancheta.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )