Libnet.ro
UNICEF

12:15

Incident teribil in Constanta. Un pacient al Spitalului Judetean a murit dupa ce a cazut in cap de la etajul 2

Antena3 Antena3,
Incident teribil in Constanta. Un pacient al Spitalului Judetean a murit dupa ce a cazut in cap de la etajul 2

Tragedie la Spitalul Clinic Judetean Constanta. Un barbat de aproximativ 45 de ani, internat pe Sectia Medicala 2, ar fi iesit sa fumeze pe balcon, insa i s-a facut rau si a cazut in gol. Autoritatile. continuă pe Antena3

Politistii, chemati prin 112 la Spitalul Judetean Botosani dupa ce medicii au gasit o arma in bagajul unui pacient internat

Un pacient internat in Sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati Botosani este anchetat de politisti dupa ce asupra sa a fost descoperit un pistol cu bile, cadrele medicale sunand la 112 pentru a anunta incidentul.

Botosani: Pistol cu bile gasit asupra unui pacient internat la Spitalului Judetean

Un pacient internat pe Sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati Botosani est.

Tragedie in viata unei tinere mame! Bebelusul ei a murit dupa ce a fost aruncat intr-un rau

Un bebelus a murit dupa ce a fost aruncat in rau de pe un pod. Emma Blood, mama lui in varsta de 22 de ani, a postat pe internet o fotografie cu copilasul ei, dupa ce a fost aruncat in.

SOC: A MURIT dupa ce a facut INFARCT in timpul unei PARTIDE DE AMOR CU AMANTA! Da, este vorba chiar despre EL

Situatie halucinanta, in Franta! Un barbat a murit dupa ce a intretinut relatii intime in timpul unei calatorii de afaceri, cu o femeie pe care abia o cunoscuse! Justitia a decis ca familia acestuia sa.

Un barbat a murit dupa ce a fost inchis intr-un sopron de catre sotia sa. Motivul inedit pentru care femeia l-a lasat acolo

Un barbat fost inchis intr-un sopron, insa lucrurile au luat o intoratura tragica. Barbatul, dependent e alcool, a fost inchis intr-un sopron pentru a se opri din baut, insa acesta a murit dupa ce.

Tragedie in Arges. O femeie de 49 de ani a murit, dupa ce remorca unui motocultor s-a rasturnat peste ea

O femeie de 49 de ani din localitatea argeseana Boteni a murit, sambata, dupa ce remorca unui motocultor s-a rasturnat peste ea. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean IPJ).

Tragedie in Suceava. Un copil a murit dupa ce s-a intepat intr-un cui. Mama nu l-ar fi dus la vaccinarea antitetanos

Un copil in varsta de 11 ani, din localitatea suceveana Ciprian Porumbescu, a murit in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, dupa ce, in timp ce se afla la joaca s-a intepat intr-un cui, iar mama acestuia.

Accident grav in Hunedoara. O femeie a murit, dupa un impact frontal

O femeie de 65 de ani a murit si doi barbati au fost raniti intr-un accident produs pe DN 66,in zona municipiului Petrosani, dupa ce doua autoturisme s-au tamponat pe podul de la Daranesti. Una di.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )