Libnet.ro
UNICEF

22:30

Incident terorist in Irlanda de Nord. O femeie a fost impuscata in Londonderry

Adevărul Adevărul,
Incident terorist in Irlanda de Nord. O femeie a fost impuscata in Londonderry

O femeie a fost impuscata in timpul unor manifestatii in orasul Londonderry din Irlanda de Nord si evenimentul este considerat un incident terorist, a declarat politia locala, vineri, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

Incident terorist in Irlanda de Nord. O jurnalista a fost impuscata in Londonderry

O jurnalista a fost impuscata in timpul unor manifestatii in orasul Londonderry din Irlanda de Nord si evenimentul este considerat un incident terorist, a declarat politia locala, vineri, potrivit AFP.

VIDEO Irlanda de Nord: O tanara a fost ucisa. Politia trateaza cazul ca incident terorist

O femeie de 29 de ani a fost ucisa in cursul noptii de joi spre vineri intr-un schimb de focuri la Londonderry, in Irlanda de Nord, un deces considerat ca un incident terorist de politia nord-irlandeza, relateaza AFP, citata de Agerpres.

VIDEO UPDATE Irlanda de Nord: O tanara jurnalista a fost ucisa. Politia trateaza cazul ca incident terorist

O femeie de 29 de ani a fost ucisa in cursul noptii de joi spre vineri intr-un schimb de focuri la Londonderry, in Irlanda de Nord, un deces considerat ca un incident terorist de politia nord-irlandeza, relateaza AFP, citata de Agerpres. Tanara jurnalista a fost ranita grav in schimbul de focuri si a murit la spital, potrivit BBC.

Incident terorist in Irlanda de Nord: O femeie a fost ucisa intr-un schimb de focuri ce a avut loc dupa un atac asupra politiei (VIDEO)

Politia nord-irlandeza anunta decesul unui tinere de 29 de ani in urma unui incident terorist ce a avut loc in cursul noptii de joi spre vineri la Londonderry. Mai exact, incidentul s-a petrecut dupa ce.

Jurnalista Lyra McKee, in varsta de 29 de ani, a fost impuscata mortal in Irlanda de Nord in timpul unor proteste

Femeia impuscata mortal joi seara la Londonderry era o ziarista considerata o speranta a jurnalismului de investigatie si cu doar cateva ore inainte de a fi ucisa transmitea pe Twitter despre nebunia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )