Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incompetenta oficialilor a reaprins pesta porcina

Adevărul Adevărul,
Incompetenta oficialilor a reaprins pesta porcina

Imaginea unor covoare zdrentaroase pe asfalt ilustreaza perfect modul in care autoritatile romanesti au gestionat situatia pestei porcine. continuă pe Adevărul

Pesta porcina revine in Olt. Doua focare in sudul judetului

DSVSA Olt informeaza ca exista suspiciunea de pesta porcina in doua gospodarii din sudul judetului Olt. O ancheta epidemiologica este in curs.

Numarul focarelor active de pesta porcina africana a crescut la 192, acestea evoluand in 18 judete

Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) anunta ca in prezent sunt 192 de focare de pesta porcina africana, in 77 de localitati din 18 judete. Numarul focarelor active a crescut fata de luna iunie, cand erau raportate 55 de focare active. Pana acum, au fost ucisi aproape 370. 000 de porci afectati de boala, iar valoarea despagubirilor depaseste 252 de milioane de lei.

Alerta de pesta porcina africana in Salaj. Ce masuri au dispus autoritatile

Un nou caz de pesta porcina africana a fost confirmat la porc domestic, intr-o gospodarie din localitatea salajeana Ip. Exploatatia a fost pusa sub supraveghere si dezinfectata, autoritatile impunand o zona de protectie in jurul focarului, cu o raza de trei kilometri, respectiv o zona de supraveghere, cu o raza de 10 kilometri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )