Libnet.ro
UNICEF

17:30

Inconstienta? Petrecerea fara precedent data de o tara europeana: Adio, covid

Playtech Playtech,
Inconstienta? Petrecerea fara precedent data de o tara europeana: Adio, covid

Mare petrecere mare in Cehia, in memoria infectiei cu coronavirus! Mii de oameni au stat la aceeasi masa, fara masti de protectie, fara distantare sociala, doar bauturile alcoolice au tinut loc de dezinfectant. Asadar, Cehia si-a luat adio de la temutul virus, chiar daca Organizatia Mondiala a Sanatatii trage un semnal de alarma si spune . continuă pe Playtech

PSD, in razboi cu Guvernul Orban. Reactia fara precedent de azi

PSD a lansat un nou atac la adresa Guvernului Orban, despre care spune ca acesta este chiar mai rau si decat pandemia de coronavurs. Astfel, social democratii ii reproseaza Executivului liberal faptul ca romanii platesc o scumpire mascata de 300%. PSD, in razboi cu Guvernul Orban Liberalii se pricep doar sa minta si sa-si bata .

Pandemia a condus la contractia fara precedent a comertului global

Inghetarea activitatii economice pentru a opri extinderea epidemiei de coronavirus a condus la contractia fara precedent a comertului global in luna aprilie 2020, conform datelor din raportul World Trade Monitor, publicat de institutul olandez CPB www. cpb. nl).

Amenzi pentru parintii care nu-si trimit copiii la scoala. in ce tara europeana a fost impusa masura

O tara importanta din Europa a luat masura ca parintii care nu isi trimit copiii la scoala in septembrie sa fie amendati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )