Libnet.ro
UNICEF

08:45

UE indeamna Washingtonul si Moscova sa pastreze Tratatul Nuclear

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 UE indeamna Washingtonul si Moscova sa pastreze Tratatul Nuclear

Uniunea Europeana UE) a indemnat astazi Statele Unite si Rusia sa continue dialogul, pentru a pastra tratatul cu privire la armamentul nuclear cu raza intermediara, din care Donald Trump vrea sa se retraga, dupa ce a denuntat incalcari din partea Moscovei, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

UE indeamna Washingtonul si Moscova sa pastreze Tratatul INF

Uniunea Europeana UE) a indemnat, astazi, Statele Unite si Rusia sa continue dialogul, pentru a pastra tratatul cu privire la armamentul nuclear cu raza intermediara, din care Donald Trump vrea sa se retraga, dupa ce a denuntat incalcari din partea Moscovei, relateaza AFP.

Presa in diagonala: Retragerea SUA din tratatul nuclear, un ping pong ntre SUA si Rusia. Temerile Rusiei si cum se pozitioneaza ceilalti jucatori

Rusia ii da replica Americii pe tema retragerii din tratatul nuclear si il avertizeaza pe Trump risca sa creeze noi tensiuni militare si va da o lovitura grava securitatii globale, scrie Financial Times. Mai mult, rusii de la Regnum avertizeaza ca daca Rusia nu reactioneaza, rachetele vor ajunge in Ucraina si in Georgia. Si Ria Novosti. sustine aceasta pozitie aratand ca Ucraina a declarat ca manifesta intelegere fata de planurile SUA. LE VIF considera ca retragerea americana din tratatul nuclear cu Rusia este un pas periculos, in timp ce Al Jazeera se intreaba la ce poate duce retragerea SUA din tratatul nuclear. In acest timp, UE face apel la Washington si la Moscova sa pastreze Tratatul INF, scrie Le Figaro. Gorbaciov crede ca Decizia lui Trump de a retrage SUA din INFT ,,nu este munca unei minti marete, potrivit New York Times.

Cine ne indeparteaza de Uniunea Europeana

Fara sa isi fi turnat ceara in urechi, ori sa se fi legat de vreunul dintre catargele navei Romania, ratacind la intimplare printr-o padure de primejdii mai fioroase decit Scilla si Caribda, romanii, ma rog, mai bine de jumatate dintre ei, nici macar nu vor sa auda cintecele fermecate ale frumoasei sirene numita Uniunea Europeana. Au fost loviti de un fel de surditate selectiva. Cum fenomenul s-a latit binisor in ultimii doi ani, lumea se intreaba: cine e de vina? Iar raspunsul se ofera singur, la indemina. Pai, ce ni s-a intimplat noua in ultimii doi ani si mai bine? Ati ghicit! Guvernarea PSD! Concluzia se impune, deci, de la sine: PSD-ul ne indeparteaza de Uniunea Europeana. Trec peste sic hoc ergo propter hoc ca, la urma urmei, n-a introdus nimeni proba de logica formala la angajarea copistilor cu circa numiti gongoric in lumea salbatica a presei din Romania, ziaristi. Dar, daca nu logica, atunci macar flerul ar trebui sa ne indemne sa cautam cheia nu doar sub felinarul care pilpiie generos in virful parului de la coltul ulitei, ci si mai incolo, undeva, unde foarte probabil am pierdut-o, in cotloanele intunecoase ale istoriei ratacirilor noastre colective, mai vechi si mai noi.

Romania amendata de Uniunea Europeana este o premiera rusinoasa

Cu scurt timp inainte sa preia, prin rotatie, presedinitia Consiliului Uniunii Europene, Romania va intra in analele istoriei ca fiind prima tara amendata de catre UE intr-un astfel de set de circumstante. Au existat de cateva luni speculatii pe marginea unei amenzi din partea Curtii de Justitie a Uniunii Europene. Nu doar ca s-au dovedit [] .

Italia se asteapta ca Uniunea Europeana sa respinga marti proiectul sau de buget

Guvernul italian se asteapta ca Uniunea Europeana sa ia marti decizia fara precedent de a-i respinge bugetul, pentru a-l modifica astfel incat sa prevada un deficit bugetar mai mic, potrivit unei surse din Executivul de la Roma, transmite Reuters.

VIDEO Trump anunta retragerea SUA din Tratatul nuclear INF cu Rusia, denuntnd ncalcarea acordului de catre Moscova

Statele Unite se vor retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a anuntat sambata seara presedintele Donald Trump, acuzand Rusia de incalcarea acordului semnat in anul 1987. Oficial rus: Decizia SUA de a se retrage din Tratatul INF reprezinta un pas periculos.

Donald Trump anunta retragerea SUA din Tratatul nuclear INF cu Rusia, denuntnd ncalcarea acordului de catre Moscova

Statele Unite se vor retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a anuntat sambata seara presedintele Donald Trump, acuzand Rusia de incalcarea acordului semnat in anul 1987.

VIDEO Donald Trump anunta retragerea SUA din Tratatul nuclear INF cu Rusia, denuntnd ncalcarea acordului de catre Moscova

Statele Unite se vor retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a anuntat sambata seara presedintele Donald Trump, acuzand Rusia de incalcarea acordului semnat in anul 1987.

Marea Britanie, dupa ce SUA s-au retras din tratatul nuclear: Suntem alaturi de aliatul nostru / Rusia a transformat INF ntr-o bataie de joc

Marea Britanie este absolut ferm alaturi de Statele Unite, a declarat secretarul britanic al apararii. Gavin Williamson, dupa ce Donald Trump a anuntat ca SUA se retrag din tratatul privind armele nucleare incheiat acum peste teri decenii cu Rusia, potrivit Guardian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )