Libnet.ro
UNICEF

15:15

Indian Wells: Capat de drum - Maria Sharapova, invinsa in runda inaugurala de Naomi Osaka (Aceeasi soarta si pentru Eugenie Bouchard)

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Capat de drum - Maria Sharapova, invinsa in runda inaugurala de Naomi Osaka (Aceeasi soarta si pentru Eugenie Bouchard)

Pentru Maria Sharapova participarea la editia din acest an de la Indian Wells Premier Mandatory) a insemnat disputarea unui singur meci, jucatoarea din Rusia fiind invinsa din doua seturi, scor 6-4, 6-4, de Naomi Osaka Japonia, locul 44 WTA). continuă pe Hotnews

VIDEO Indian Wells: Capat de drum - Maria Sharapova, invinsa in runda inaugurala de Naomi Osaka (Aceeasi soarta si pentru Eugenie Bouchard)

Pentru Maria Sharapova participarea la editia din acest an de la Indian Wells Premier Mandatory) a insemnat disputarea unui singur meci, jucatoarea din Rusia fiind invinsa din doua seturi, scor 6-4, 6-4, de Naomi Osaka Japonia, locul 44 WTA).

Begu deschide balul la Indian Wells. In prima zi mai evolueaza si Sharapova

Turneul de la Indian Wells isi deschide portile, miercuri, pentru primele meciuri de pe tabloul principal al turneului feminin de simplu.

Indian Wells: Halep si-a aflat adversara din turul 2, Sharapova eliminata

Simona Halep si-a aflat joi dimineata adversara din turul al doilea de la turneul de la Indian Wells din SUA.

Indian Wells: Duel romanesc in runda inaugurala - Sorana Cirstea vs Monica Niculescu

Locul 71 in clasamentul WTA si venita din calificari, Monica Niculescu o va intalni in runda inagurala de la Indian Wells Premier Mandatory) pe Sorana Cirstea 35 WTA). In acest fel, Romania va fi 100% sigura de prezenta a cel putin doua jucatoare in turul doi: invingatoarea disputei dintre Sorana si Monica, plus Simona Halep are liber in primul tur).

MONICA NICULESCU - SORANA CiRSTEA LIVE la INDIAN WELLS. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO

MONICA NICULESCU - SORANA CiRSTEA LIVE la INDIAN WELLS. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO. Jucatoarele romane de tenis Monica Niculescu si Sorana Cirstea se vor infrunta in prima runda a probei de simplu la turneu.

INDIAN WELLS. MONICA NICULESCU-SORANA CiRSTEA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO. Duel romanesc in America

INDIAN WELLS MONICA NICULESCU-SORANA CiRSTEA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO Jucatoarele romane de tenis Monica Niculescu si Sorana Cirstea se vor infrunta in prima runda a probei de simplu la turneul WTA de l.

Surpriza uriasa la Indian Wells: Maria Sarapova a fost trimisa acasa dupa primul tur!

Turneul de la Indian Wells a debutat cu o mare surpriza in turul unu, rusoaica Maria Sarapova fiind batuta in primul tur al competitiei de japoneza Naomi Osaka.

Duel romanesc la Indian Wells: Doua dintre cele mai cunoscute jucatoare din Romania se bat in primul tur

Jucatoarele romane de tenis Monica Niculescu si Sorana Cirstea se vor infrunta in prima runda a probei de simplu la turneul WTA de la Indian Wells California), competitie din categoria Premier Mandatory,.

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal la Indian Wells

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 71 WTA si favorita 3 in calificari, a acces, marti, pe tabloul principal la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. La competitia din SUA, Simona Hale ar putea intalni in turul doi o jucatoare din calificari si Sorana Cirstea va evolua in prima runda cu o sportiva venita din calificari, potrivit news. ro.

Monica Niculescu a trecut de primul tur al calificarilor la Indian Wells si va juca pentru un loc pe tabloul principal

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 71 WTA, a acces, luni, in ultimul tur al calificarilor la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, trecand in prima runda de sportiva americana Ann Li, numarul 479 mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )