Libnet.ro
UNICEF

14:15

Indian Wells: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul al doilea al probei de dublu, dupa o victorie categorica

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul al doilea al probei de dublu, dupa o victorie categorica

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda) a invins, sambata, cu scorul de 6-1, 6-2, cuplul Marton Fucsovics / Guido Pella Ungaria/Argentina), calificandu-se in turul al doilea al probei de dublu de la Indian Wells. continuă pe Hotnews

Indian Wells: Mihaela Buzarnescu, eliminata in turul doi

Parcursul Mihaelei Buzarnescu de la Indian Wells editia din 2019) s-a rezumat la un singur meci, sportiva noastra fiind invinsa in turul doi a avut liber in runda inaugurala) de Daria Gavrilova. Australianca s-a impus in doua seturi, scor 6-2, 6-2.

Horia Tecau, victorie la Indian Wells, Niculescu, eliminata in proba de dublu

Perechea formata din Horia Tecau si Jean Julien Rojer Romania/Olanda) a castigat, sambata, scor 6-1, 6-2, meciul cu Marton Fucsovics si Guido Pella Ungaria/Argentina), calificandu-se in turul al doilea al probei de dublu de la Indian Wells.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in turul 3 la Indian Wells: Vreau sa dau tot ce am mai bun si sa ma lupt pentru fiecare punct

Simona Halep a trecut usor de Barbora Strycova, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, transand partida cu 6-2, 6-4. Halep a aratat un joc consistent si nu i-a dat nicio sansa adversarei.

Vesti bune pentru Mihaela Buzarnescu! Motivul pentru care poate spera la o calificare in turul III la Indian Wells

Mihaela Buzarnescu va intra direct in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, gratie locului pe care il ocupa in clasamentul WTA.

VIDEO Surpriza de proportii la Indian Wells! Una dintre marile favorite, eliminata de cea mai batrana jucatoare din circuitul feminin de tenis

Turul al doilea al turneului de la Indian Wells a fost marcat de o surpriza de proportii, una dintre favorite fiind trimisa acasa.

Indian Wells: Partida Simona Halep vs Barbora Strycova se va disputa in aceasta noapte, dupa ora 00:30

Simona Halep 2 WTA) va debuta in noaptea de vineri spre sambata la turneul Premier Mandatory de la Indian Wells, direct in turul al doilea. Partida cu Barbora Strycova Cehia, 50 WTA) va fi a treia de pe Terenul 2 si nu va incepe mai devreme de ora 00:30 ora Romaniei).

Adversara inedita pentru Halep in turul 3 la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep si-a aflat adversara din turul urmator la Indian Wells, turneu considerat a fi, neoficial, al cincilea de Mare Slem al sezonului.

Digisport Prinsa dopata si cu o performanta rara in tenisul mondial. Cine e adversara Simonei Halep din turul 3 de la Indian Wells

Simona Halep Indian Wells |Simona Halep pare a avea o misiune usoara in turul trei de la Indian Wells, acolo unde o va intalni pe Kateryna Kozlova ora 20:00 Digi Sport 2), o sportiva de 25 de ani din Ucraina, care nu s-a remarcat cu foarte multe lucruri.

Digisport: Prinsa dopata si cu o performanta rara in tenisul mondial. Cine e adversara Simonei Halep din turul 3 de la Indian Wells

Simona Halep Indian Wells |Simona Halep pare a avea o misiune usoara in turul trei de la Indian Wells, acolo unde o va intalni pe Kateryna Kozlova ora 20:00 Digi Sport 2), o sportiva de 25 de ani din Ucraina, care nu s-a remarcat cu foarte multe lucruri.

Indian Wells (m): Novak Djokovic, Alexander Zverev si Dominic Thiem, in turul secund / Stefanos Tsitsipas, Borna Coric si Roberto Bautista Agut au fost eliminati (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic 1 ATP), Alexander Zverev 3) si Dominic Thiem 7) s-au calificat in turul secund al turneului de categorie Masters de la Indian Wells, dupa ce au obtinut victorii facile, in doua seturi Martin Klizan, adversarul lui Zverev, s-a retras in setul secund). Stefanos Tsitsipas 10) a fost eliminat de canadianul in varsta de 18 ani, Felix Auger-Aliassime 58 ATP), Borna Coric 12 ATP) a pierdut in fata lui Ivo Karlovic, in timp ce Roberto Bautista Agut a fost invins de japonezul Yoshihito Nishioka 74 ATP).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )