Libnet.ro
UNICEF

10:30

De ce se indreapta tot mai putini tineri spre Medicina

Adevărul Adevărul,
De ce se indreapta tot mai putini tineri spre Medicina

In ciuda faptului ca salariile cadrelor medicale au fost majorate, numarul absolventilor de liceu interesati sa devina medici a scazut constant in ultimii ani. Ieri, aproape 3. 000 de candidati au sustinut admiterea la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, fata de 5. 000 cati sustineau examenul anii trecuti. continuă pe Adevărul

De ce se indreapta tot mai putini tineri spre medicina

In ciuda faptului ca salariile cadrelor medicale au fost majorate, numarul absolventilor de liceu interesati sa devina medici a scazut constant in ultimii ani. Ieri, aproape 3. 000 de candidati au sustinut admiterea la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, fata de 5. 000 cati sustineau examenul anii trecuti.

In primele 6 luni ale anului, numarul firmelor nou infiintate a scazut! In schimb, tot mai multe se inchid

Trendul economiei romanesti, confirmat de un barometru incontestabil: numarul de firme nou infiintate! Acesta este in scadere, in primele sase luni ale acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut. In schimb, se inregistreaza tot mai multe.

Tot mai multi romani cotizeaza la pensiile private obligatorii. Fondurile au crescut cu 21% intr-un singur an

La 30 iunie 2018, fondurile de pensii private obligatorii aveau active in valoare de aproximativ 43,7 miliarde de lei, cu 21,22% mai mult decat in luna iunie 2017, potrivit datelor Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )