Libnet.ro
UNICEF

00:07

Industria auto din Romania, mai mare decat cea din Anglia: cum este posibil

Playtech Playtech,
Industria auto din Romania, mai mare decat cea din Anglia: cum este posibil

Productia de autoturisme din tara noastra se afla pe un fagas ascendent deja de cativa ani. Primul model hibrid tocmai a iesit de pe liniile de productie de la uzina Ford din Craiova. in. continuă pe Playtech

Stirile ProTV: Industria auto din Romania, la un pas sa o depaseasca pe cea britanica. Cum este posibil

Primul model de masina cu motor hybrid, fabricat integral in Romania, a vazut lumina zilei luna aceasta la uzina Ford din Craiova. Este primul pas romanesc major, in ton cu dezvoltarile tehnologice mondiale.

ACEA: Piata auto din Romania a explodat cu o crestere de peste 118%

Numarul inmatricularilor de autoturisme noi in Uniunea Europeana excluzand Malta) a crescut cu 14,5% in septembrie, la 1,24 milioane, in timp ce tara noastra a raportat cel mai semnificativ avans, arata datele publicate miercuri de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA).

Piata auto din Romania a explodat in septembrie, cu o crestere de peste 118%

Numarul inmatricularilor de autoturisme noi in Uniunea Europeana excluzand Malta) a crescut cu 14,5.

Voucherele de vacanta, noi reguli. Cand, cum si unde se vor putea folosi, din 2020

Modul de acordare a voucherelor de vacanta si valoarea acestora se schimba radical. Un proiect de lege postat recent pe site-ul Ministerului Turismului prevede introducerea tichetelor de vacanta care vor putea fi utilizate exclusiv in perioadele aprilie-mai si octombrie-noiembrie. Valoarea noilor vouchere va fi mai mare decat cea a tichetelor acordate in mod normal in .

Digi 24: Voucherele de vacanta nu vor mai putea fi folosite ca pana acum. Noile reguli privind valoarea si perioadele pentru care se vor acorda

Se schimba radical modul de acordare si valoarea voucherelor de vacanta, potrivit unui proiect postat recent pe site-ul Ministerului Turismului. Astfel, vor fi introduse voucherele de vacanta ce pot fi utilizate exclusiv in perioadele aprilie-mai si octombrie-noiembrie, avand o valoare mai mare decat cea a voucherelor acordate pentru sezon.

Ungaria: Cea mai mare infrangere politica a premierului Orban din ultimul deceniu

Premierul ungar Viktor Orban a suferit in alegerile locale de duminica cea mai mare infrangere polit.

Opozitia castiga alegerile pentru primaria din Budapesta, cea mai mare infrangere a premierului Orban din ultimul deceniu

Premierul ungar Viktor Orban a suferit in alegerile locale de duminica cea mai mare infrangere politica din ultimul deceniu, candidatul opozitiei, Gergely Karacsony, devenind primar al Budapestei prin infrangerea reprezentantului partidului de guvernamant Fidesz, primarul actual Istvan Tarlos, relateaza politico. eu.

Cea mai mare ora de Kangoo Jumps din lume, la Oradea

Peste 1. 500 de oradeni au participat duminica, la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie, in.

Rasturnare de situatie. Romania mai are o sansa pentru a atrage o fabrica Volkswagen

Romania mai are o sansa. Producatorul auto Volkswagen a decis sa amane decizia finala de a construi o fabrica de masini in Turcia, din cauza incursiunii militare a Turciei in Siria, scrie Bloomberg.

Tudose: Arde casa si astia fac invitatii la nunta, o lanseaza pe Viorica la prezidentiale. Mai rau decat cu o paiata pe post de premier nu se poate

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, vizavi de motiunea de cenzura, ca nu a fost impotriva unui guvern, cat o motiune pentru Romania. Acesta explica noul guvern, oricare ar fi el, n-are cum sa fie mai rau decat cel condus de Viorica Dancila si a supliniat ca formatiunea din care face parte nu tine sa intre la guvernare si ca nu conditioneaza sustinerea in Parlament a noului guvern.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )